Feljelentés az e-jegyrendszer ügyében

1

Az egyik ellenzéki párt feljelentést tesz a budapesti elektronikus jegyrendszer ügyében, amely szerintük eddig 36 milliárd forintjába került a fővárosi adófizetőknek. Gy. Németh Erzsébet, a párt fővárosi képviselője elmondta, Tarlós Istvánnak – állításával ellentétben – tudnia kellett az elektronikus jegyrendszer kialakításának minden lépéséről, ezért azt kérik tőle, hogy jövőre ne induljon újra a főpolgármesteri címért. Emlékeztetett, a párt korábban többször kezdeményezte Dabóczi Kálmán menesztését, szerintük azonban ennek az ügynek a városvezetésben is vannak felelősei. “Kár, hogy Tarlós István csak a portást rúgta ki” – fogalmazott. Az ellenzéki politikus szerint több európai nagyvárosban, valamint Debrecenben is sikerült a budapestinél olcsóbban megvalósítani az elektronikus jegyrendszert, s nem értik, hogy a városvezetés korábban miért azzal a céggel kötött szerződést a kivitelezésről, amellyel most fel kellett bontani a szerződést.

One thought on “Feljelentés az e-jegyrendszer ügyében

  1. Egy Dudli Moore filmben láttam évekkel ezelőtt egy emlékezetesen kedves epizódot. Békés családi idill. Kispolgári család apraja – nagyja otthon tartózkodik. Kellemesen meleg nyárutói délután van. A család kedvesen idős, első blikkre a kilencvenes éveit taposó, ámde süket nagyija is a konyhában tartózkodik a család többi tagjával. A család kedvenc kutyája békésen szundikál az asztal alatt, láthatóan biztonságban érzi magát. Ekkor megtörténik a baj. A fiziológia az fiziológia. A nagymamának akarata ellenére már renyhébben mozognak az izmai. Hangosan elszellenti magát. Erre az asztal alatt békésen szunyókáló kutya felugrik, láthatóan semmi gondja, nagyon jól hall, s mint az őrült rohan ki a konyhából. Ezúttal nem verték meg.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Itt az MI Koalíció elnöksége: garantált a siker

hét dec 3 , 2018
Megtartotta első plenáris ülését a Mesterséges Intelligencia (MI) Koalíció, amelyen elnökséget választott, és döntött a szakmai munkacsoportok létrehozásáról – közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM). Az MI Koalíció nyolcfős elnökségének tagjává választotta Parragh Lászlót, a Magyar Kereskedelmi és Ipari Kamara elnökét, Hetényi Márkot, az MKB digitális stratégiai vezérigazgató-helyettesét, Szigeti Ádámot, […]
taps