Kishal: internetes kereskedőt fülelt le a NAV

2

bilincsA Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei és adóellenőrei magánlakásán foglalták le egy internetes kereskedő 300 ezer forintos hamisított árukészletét. A pénzügyőrök és revizorok a fővárosban végeztek ellenőrzést egy internetes kereskedőnél. A revizorok a hirdetési oldalon található fej- és fülhallgató kínálatból választottak, azonban vásárlásukról számlát nem kaptak. Ezt követően a pénzügyőrök átvizsgálták a kereskedő lakását, ahol hamis fej- és fülhallgatókat találtak gyári csomagolásban. Adószám nélkül végzett adóköteles tevékenység, valamint iparvédelmi jogok megsértése miatt indult eljárás a kereskedő ellen, aki ezen felül még többszázezer forintos pénzbírságra is számíthat.

2 thoughts on “Kishal: internetes kereskedőt fülelt le a NAV

  1. A milliárdok meg nem számítanak?! Ez akkor lenne dicséretes és akkor lenne hír, ha már nem lennének milliárdos adócsalók és milliárdos adótartozók. Így sajnos az átlagember a "kishal" pártjára áll.
    300 ezret "fogott" a NAV és ez az akció belekerült az állampolgároknak cirka egy millába, vagy még többe! Ilyen deficites "sikeres" akciókra nem igazán vevő a társadalom!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Uber: az innováció blokkolása nem jó irány

ked máj 10 , 2016
A személyszállítás területén XXI. századi szabályozási keretrendszert kell alkotni, amely kifejezetten támogatja az innovációt, a fogyasztót állítja a középpontba, és illeszkedik az okostelefonok korszakához – mondta az Uber magyarországi operatív vezetője hétfőn Budapesten. Fekete Zoltán, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) épülete előtt tartott sajtótájékoztatón az Uber honlapjának blokkolását is lehetővé […]

Friss, ropogós