Innovátorokra vadászik a Deutsche Telekom

2

 

A Deutsche Telekom (DT) nemzetközi szinten keresi a legkiemelkedőbb ötleteket öt kategóriában: digitális otthon, kommunikációs szolgáltatások, energia, virtuális platform, felhőalapú szolgáltatások. Egyéni pályázók, diákok, csapatok, start-up-ok és a DT valamint leányvállalatainak dolgozói március 31-ig küldhetik el pályázataikat a verseny oldalán keresztül. A pályázók személyesen mutatják be ötleteiket, majd egy több fordulós értékelési folyamatot követően nemzetközi zsűri választja ki a nyerteseket. Ezután a Telekom Csoport szakértői a koncepciót termékké vagy prototípussá fejlesztik. Az ötlet továbbfejlesztéséhez a DT félmillió euró értékben biztosít erőforrásokat, beleértve a hardvert és szoftvert, hozzáférést a DT infrastruktúrájához, valamint a globális értékesítési és marketing csatornák használatát. A termék üzleti tervének elkészítéséhez tanácsadók nyújtanak majd segítséget. A verseny második és harmadik helyezettje is értékes díjakat nyer.

2 thoughts on “Innovátorokra vadászik a Deutsche Telekom

 1. Tisztelt Bizsók úr!

  Sok igazság van abban, amit ír: valóban úgy tűnik, hogy az innováció területén csak a pénzek elosztása körül nagy a tülekedés. És persze sok az önjelölt zseni, akik ugyancsak pénzért állnak sorba, miközben a "találmányuk" működéséről ilyen-olyan ok miatt nem hajlandók beszélni senkivel. Úgyhogy nem egyszerű kérdés ez.

  Egyébként mi az, amit e szakmai beszélgetéseken megosztana a szakmával és a közvéleménnyel?

  -szerk-

 2. Tisztelt Cím!

  Magánszemélyként /innovátor/ különleges villamos gépekkel foglalkozom, mint pl. napelemes áramerősítő rendszerek /éjjel-nappali folyamatos üzem!/, különleges, extrém forgatónyomatékkal rendelkező villamos motorok, lineáris motorok MAGLEV-szerelvények energiatakarékos hajtására, stb. Évek óta semmiféle segítséget nem kaptam sehonnan, pedig az ország és európa tele van "innovációs" irodákkal, megy a szócséplés energiáról, fenntartható fejlődésről, globális klímaváltozásról, de dolgozni nem akar senki sem, csak papírokat gyártanak. Én gépeket, berendezéseket szeretnék kifejleszteni, miért nem hívnak meg sehová sem egy szakmai beszélgetésre?

  Üdvözlettel Bizsók László

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Még mindig sok a gond a webshopokkal

vas febr 24 , 2013
  A Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság (NFH) ellenőrzési tapasztalatai szerint egyre több a fogyasztóvédelmi szempontból kifogástalan webshop, a kifogásolási arány 85 százalékról 70 százalékra javult, ám még így is magas. A Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért Közhasznú Egyesület (Szek.org) által, az NFH szakmai támogatásával indított webshop minősítési rendszer október közepe óta működik, […]

Friss, ropogós