Rekordforgalmat generált karácsonykor a Bónusz Brigád

Minden várakozást felülmúlt a legnagyobb magyar bónuszos-kuponos oldalt működtető Bónusz Brigád decemberi forgalma, tavaly karácsonykor, az eddigi legjobb karácsonyhoz képest, ötvenmillió forintos emelkedéssel, összesen 610 millió forintot tett ki az internetes cég által generált forgalom. (Ennek az összegnek egy viszonylag kis részét kapja a társaság jutalékként. A -szerk- megj.) Tavaly harminc százalékkal nőtt a kosárérték, ennek eredményeképp 2018 decemberében a Bónusz Brigád fennállása óta a legnagyobb értékben adott el bónuszokat. Az év utolsó hónapjában 74 ezer bónuszt adtak el. A tájékoztatás szerint az oldal rekordvásárlója egy hónap alatt 29 dolgot tett a kosarába, a legnagyobb értékben vásárló pedig közel félmillió forintos kosárértéket tudhat magáénak. A Skoopy Kft. által tulajdonolt és üzemeltetett Bónusz Brigád oldal egy korábbi közleményének előrejelzése szerint tavaly több mint négymilliárd forint forgalmat generált. Az MTI híre szerint a magyarországi teljes bónuszos/kuponos közvetített forgalom elérte a 13 milliárd forintot.

Nagyságrendek
Az eNET 2018 decemberében és 2019 januárjában végzett felmérései szerint az év végi, ünnepi időszak minden korábbi csúcsot megdöntött: csak a Black Friday közel 78 milliárd forintnyi, a teljes karácsonyi vásárlási időszak pedig 323 milliárd forintos forgalmat hozhatott (online és offline együtt).

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Itt a világ első 5G chipkészlete

hét jan 28 , 2019
Az 5G felhasználás új korszakát indította el a Huawei Technologies — áll a kínai gyártó közleményében. A vállalat bemutatta a világ első 5G többmódú (multi-mode) chipkészletét, a Balong 5000-et. Az új központi feldolgozóegység (CPU) a piacon elérhető leggyorsabb szélessávú vezeték nélküli kapcsolatot nyújtja nemcsak az okostelefonok, de a hálózati eszközök […]

Friss, ropogós