Visszafogadásban az NI Hungary a legjobb

tapsxA National Instruments (NI) debreceni leányvállalatának képviseletében Erdei Judit, a vevőszolgálati szolgáltatóközpont vezetője vehette át a Legelkötelezettebb visszafogadó munkahelynek járó díjat, a JÓ-LÉT Közhasznú Alapítványtól. A civil szervezet minden évben a munka világába visszatért kisgyermekes anyukák ajánlásai alapján ítéli oda az elismerést. Erdei elmondta: az irányítása alatt működő szolgáltatóközpontban a kollégák mintegy 13 százaléka szülési szabadságról visszatért anyuka. Hangsúlyozta, hogy a visszafogadás folyamata már a várandósság bejelentésekor elkezdődik: a kismamáknak nem mindegy, hogy a felettesük ilyenkor rezignáltan fogadja a hírt, vagy pedig őszintén gratulál és biztosítja őket a majdani visszatérés lehetőségéről. Az NI-nál például az inaktív időszak alatt is élő kapcsolatot tartanak fenn a kismamákkal, akik megkapják a belső hírlevelet, hivatalosak a vállalat és saját csoportjuk rendezvényeire, ráadásul a munkaviszonyuk időtartama alatt született első gyermekük egyéves koráig továbbra is megkapják a cafeteria juttatásokat.

A szülési szabadságról visszatérő szülőt az NI a törvényileg előírt négy és nyolc órás munkarend mellett, ahol a munkakör megengedi, hatórás foglalkoztatással és rugalmas munkaidővel várja vissza. Emellett talán a legnagyobb segítséget az NI OVI és NI BÖLCSI programok jelentik, emelte ki a szolgáltatóközpont vezetője. Ezek keretében az NI kiemelten támogat több helyi gyermekjóléti intézményt, hogy a dolgozó szülők a lehető legjobban felszerelt és szakmailag is kiváló nevelési környezetben tudhassák biztonságban gyermekeiket.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Széchenyi-díjat kapott Rácz Zoltán Attila

ked márc 17 , 2015
Nem csupán saját munkássága, hanem a hazai és külföldi kollégákkal elért közös eredmények elismeréseként tekint Széchenyi-díjára Rácz Zoltán fizikus, a Magyar Tudományos Akadémia rendes tagja, az MTA-ELTE Elméleti Fizikai Tanszéki Kutatócsoportjának kutatóprofesszora, akit vasárnap tüntettek ki a Parlamentben. A 68 éves kutatóprofesszor az egyensúlytól távoli jelenségek statisztikus leírásában elért, nemzetközileg […]