Erősebben fókuszál az Invitech üzleti világ igényeire

A 2015 nyarán elindult folyamat – amelynek során az akkor még az Invitel vállalati üzletágaként létező szervezet az egyes üzleti szegmensek igényeire jobban fókuszáló működésre állt át –, egy éve új szintre lépett az Invitech Solutions, azaz az önálló társaság és márka megszületésével.

Az Invitech például a növekvő vállalati és intézményi fenyegetettségre reagálva Intelligens Biztonsági Szolgáltatások néven újszerű it-security megoldásokat fejlesztett ki, amelyek a társaság infrastrukturális adottságaira építve egyaránt képesek az ügyfelek hálózati, szerveroldali és végponti védelmének biztosítására is. Az ilyen innovatív megoldásokat a szintén újonnan létrehozott állandóan elérhető, magasan képzett szakemberekkel rendelkező Operation Center-ből távmenedzselik, de a társaság szerteágazó hálózatának üzemfelügyeletét is innen látják el. Az Invitech Solutions saját ügyfeleinek egyedi igényeire szabható, rugalmas felhasználói felületet vezetett be, amelyen keresztül a cégek az általuk igénybe vett komplex szolgáltatások szinte minden elemét nyomon követhetik.

A társaság komoly hangsúlyt fektet nemcsak termékeinek és szolgáltatásainak fejlesztésére, hanem üzleti értékének, és szakmai kompetenciáinak további erősítésére is. A társaság újabb partneri minősítéseket szerzett meg az elmúlt időszakban. Ezek közül kiemelendő az év elején elért Microsoft Datacenter Competency tanúsítás. Az Invitech Solutions a már birtokában lévő Cisco Cloud and Managed Services Andvanced Partner és a felhőszolgáltatásaira érvényes Cisco Powered IaaS minősítések mellett nemrégiben megszerezte a vezető eszközgyártó Premier Certified Partner tanúsítását is. Szintén a legutóbbi időszak sikeres megmérettetését jelenti a neves üzleti szoftvermegoldás-szállító Avaya Sapphire Partners minősítésének elnyerése. Az Invitech Solutions it-biztonsággal összefüggő szolgáltatási portfolióját tovább erősítette az idén tavasszal végrehajtott akvizíció, amelynek során megvásárolta az it-biztonsági megoldásszállító Newco kapcsolódó üzletágát. Az it-security terén ugyanakkor nemcsak lehetőséget, hanem felelősséget is érez a vállalat, ezért is indított májusban átfogó információbiztonsági edukációs programot üzleti partnerei számára.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Újabb nagyszabású kibertámadást hiúsítottak meg az ukrán hatóságok

pén júl 7 , 2017
ShareTweetPinShareA Petya nevű zsarolóvírus újabb támadási hullámát akadályozták meg a hatóságok Ukrajnában – közölte szerdán Arszen Avakov belügyminiszter a Facebook internetes közösségi oldalon. A miniszter szavai szerint a támadás kedden helyi idő szerint 13.40-kor indult, 15.00-kor az ukrán kiberrendőrség blokkolta a vírust, és megakadályozta elterjedését. Avakov kijelentette, hogy a támadás […]
vírus

És még ez is...