Szerződést módosítana a szolgáltatód: ne ess pánikba!

szerzodes-alairas1. Milyen részei vannak az előfizetői szerződésnek, és mennyi időre lehet megkötni?

Az előfizetői szerződés két részből áll: az egyedi előfizetői szerződésből, amely többek között a szerződő felek adatait és a választott szolgáltatásokat tartalmazza, valamint az Általános Szerződési Feltételekből (ÁSZF), melyeket az NMHH rendszeresen ellenőriz abból a szempontból, hogy azok megfelelnek-e a hírközlésre vonatkozó jogszabályi előírásoknak.

A szerződést határozatlan vagy két évnél nem hosszabb határozott időtartamra (úgynevezett hűségidős szerződés) lehet megkötni. A határozott tartam határozott idővel nem hosszabbodhat meg automatikusan. Üzleti előfizetők esetében, jogszabályban meghatározott feltételekkel lehetséges az ettől való eltérés.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Jönnek a rezgős érintőkijelzők

ked jún 16 , 2015
Az érintőkijelzők használatához a kéz és a szem olyan mértékű koordinációjára van szükség, amely ideiglenesen elterelheti a sofőr figyelmét a vezetésről. Ahhoz, hogy a járművezető megtalálja a keresett funkciót, kiválassza azt és meggyőződjön róla, hogy valóban a kívánt művelet indult-e el, sok esetben le kell vegye tekintetét az útról, a […]

És még ez is...