Ellenőrizzük csemeténk számítógépét, pedofilt foghatunk

yahooAz intézmény egyik volt tanára ellen kiskorú veszélyeztetésének gyanúja miatt tett bejelentést a rendőrségen a nagykanizsai piarista iskola igazgatója – tájékoztatta a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtófőnöke az MTI-t. Nothoff Ingrid közölte: a piarista iskola az intézmény egykori tanárával kapcsolatban kiskorú veszélyeztetésének gyanúja miatt tett bejelentést. A Nagykanizsai Rendőrkapitányság vizsgálati osztálya a feljelentés kiegészítését rendelte el – tette még hozzá.

Az esetről beszámoló Kanizsahír portál azt írta: egy 12 éves nagykanizsai gyermek édesanyja jelezte először, hogy fia számítógépén az iskola tanárával folytatott, pedofíliára utaló üzenetváltások történtek. A hírportál szerint az érintett negyven év körüli tanár előző munkahelyein is hasonló ügyekbe keveredett, és a mostani esetben sem csak egy fiúval próbálkozott.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Új tananyagok az informatikusképzésben

ked jún 24 , 2014
Új digitális tananyagokkal képzik szeptembertől az informatikus hallgatókat az ELTE-n, a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen (PPKE) és a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME). Két projekt keretében ugyanis, összességében 250 millió forintot meghaladó költségvetéssel több mint ötven új tananyagot fejlesztettek az oktatók, amelyet a jövőben évente félezer diák használ majd tanulmányai […]
tanuló osztály

Friss, ropogós