Draskovits feljebb lépett

Draskovits-Timea-SchibstedDraskovits Tímeát nevezték ki a Schibsted Classified Media Hungary Kft. által üzemeltetett Jófogás.hu kereskedelmi vezetőjének. A szakember kezdetben a Jófogás értékesítési és szolgáltatási projektjeiért felelt. Hozzá tartozott a felhasználói árbevételek mellett a céges hirdetőktől és a partneri együttműködésekből származó árbevételi csatornánk kezelése, fejlesztése, valamint az ingatlanpiacra történő belépéshez szükséges feltételek megteremtése, és egy belső kisebb értékesítési csapat kialakítása. Draskovits a közeljövőben bővíteni kívánja a Jófogás üzletkötőinek a számát.

A Budapesti Gazdasági Főiskola Kereskedelmi és Marketing szakán szerzett diplomát, pályáját pedig egy informatikai cég b2b gyakornokaként kezdte. Innen a Femina Media-hoz igazolt, ahol a sales-marketing kommunikáció mellett több mint négy évig kiemelt projektek operatív vezetéséért felelt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

A TIGRA nyerte az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő tenderét

sze márc 2 , 2016
TIGRA Kft. nyerte az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő (EMET) szoftverbeszerzési tenderét. A szoftverek beszerzése a TÁMOP-7.2.1-11/K-2013-0003 projekt keretében történik. A szerződés szerint a húsz darab Microsoft Windows Pro 8.1-ért, és az ugyancsak húsz darab Office 2013 Professional Plus-ért 5 399 600 forintot fizet az EMET. A szerződés eredetileg becsült összértéke 4 […]
Microsoft