Nagynét választották a VISZ alelnökévé

Nagyné Agárdi GyörgyiTisztújító közgyűlést tartott a Magyarországi Vezető Informatikus Szövetsége (VISZ). Mind az 2019-ben megválasztott elnök, mind az elnökségi tagok mandátuma lejárt, ezért a közgyűlés új elnökségről döntött.

A közgyűlés a VISZ alelnökévé a következő kétéves ciklusban Nagyné Agárdi Györgyi, az Allianz Hungária informatikai vezetőjét választotta. A 2018-ban az Év CIO-jának választott szakember több mint huszonöt éve dolgozik it-vezetőként a pénzügyi szektorban. Hosszabb időt töltött az Aegon Biztosítónál és az Erste Banknál is. 2009 óta dolgozik az Allianz Hungáriánál. A VISZ elnökségének 2014 óta aktív tagja, a szervezeten belül a digitális oktatás fejlesztéséért és az ehhez kapcsolódó pályázatokért felel.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Minden diktátor az internetet akarja megrendszabályozni

vas márc 28 , 2021
Nemzetközi szabályrendszert kell kidolgozni az országok információs térben való magatartására vonatkozóan – jelentette ki Vlagyimir Putyin az orosz nemzetbiztonsági tanács ülésén. “Fontos, hogy közösen kidolgozzuk és egyeztessük az arra vonatkozó egyetemes és mindenki számára igazságos szabályokat, hogy egy állam miként viselkedhet az információs térben, a világos és érthető kritériumait a […]
putyin orosz hackerek

Friss, ropogós