A Barracuda a kicsikre és a közepesekre hajt

backupA Barracuda Networks a kis- és középvállalatok adatvesztési problémáira kínál megoldást. Ráadásul nem is akármilyet, a gyártó szerint mindenre kiterjedő megoldást kínálnak. A gyártó backup és üzenetarchiváló megoldásai integrálhatók, így egymást kiegészítve nyújtanak teljes körű szolgáltatást a hosszú távú és a pillanatnyi mentés terén egyaránt. Mi több, az adattárolást, és ezzel együtt az üzemeltetési költségeket is optimalizálják. És még mindig nincs vége a jóságnak: a szolgáltatás kezelése és működtetése rendkívül egyszerű, maximálisan kihasználja a felhő technológia előnyeit, hiszen felhőalapú központi felügyeletet, illetve felhőalapú tárolást tesz lehetővé, emellett telephelyek közötti replikációt is biztosít.

A megoldás a fizikai és virtuális környezetek védelmére is alkalmas, emellett deduplikált adattárolást és gyors replikációt kínál. Ha egy perfekcionistát mindez nem győzne meg, van tovább: a szolgáltatás része, a Barracuda Message Archiver nem csupán az üzenetek megfelelő archiválásáról gondoskodik, de a levelezőrendszerek tárhelyigényét is csökkenti. A felhasználók indexelt hozzáféréssel érhetik el összes fogadott és küldött üzeneteiket iOS vagy Android rendszerű készülékeken is, így a legtöbb natív mobil e-mail alkalmazásnál jobb funkcionalitást és teljesítményt nyújt. És a végső csapás, amely elsöpör minden kételyt: a megoldás használatéhoz nem szükséges tárolókat cserélni.

A Barracuda tároló megoldások árai típustól függően eltérnek. Például a Barracuda Backup 490 típusú eszköz megközelítőleg 7 500 euróba kerül, ami a középmezőnyt képviseli.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Itt az új Acer TravelMate

ked máj 27 , 2014
Az Acer a közelmúltban mutatta be az új windowsos TravelMate B115P laptopot, amely az új, FlowCurve dizájnnal készült, fokozott mobilitást és akár tízórányi akkumulátor-üzemidőt kínálva. A mobilitás érdekében a készülék nem tartalmaz ventilatort. A szerkezetnek mindössze 1190 gramm súlya és 21,2 milliméteres tokozása van. A B115P a legújabb Intel négymagos […]