Itt az új Acer TravelMate

laptopAz Acer a közelmúltban mutatta be az új windowsos TravelMate B115P laptopot, amely az új, FlowCurve dizájnnal készült, fokozott mobilitást és akár tízórányi akkumulátor-üzemidőt kínálva. A mobilitás érdekében a készülék nem tartalmaz ventilatort. A szerkezetnek mindössze 1190 gramm súlya és 21,2 milliméteres tokozása van. A B115P a legújabb Intel négymagos Pentium processzorral, nyolc gigabájt memóriával és 128 gigás SSD meghajtóval rendelkezik. Az eszközt egy alumínium fedéllel védik a mindennapi behatásoktól.

A gyártó szerint a felhasználók teljes biztonságban tudhatják dokumentumaikat, amennyiben használják az Acer Office Manager alkalmazást. Az Acer ProShield folyamatosan dolgozik a háttérben, biztosítva az adat- és account védelmet. Az üzleti kontaktok egyszerűen kimenthetők okostelefonra (Contact Pickup alkalmazás), a Face Login pedig arcfelismerés alapján lépteti be a felhasználót az eszközre.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Így irthatod a rusnya Facebook vírusokat I.

ked máj 27 , 2014
A Facebookon nap mint nap lehet találkozni olyan alkalmazásokkal, melyek a felhasználók nevében posztolnak, és kéretlen üzeneteket jelenítenek meg az ismerőseik számára. Ezeket sokszor Facebook vírusoknak hívjuk, de valójában nem hagyományos kártevők, és a vírusirtó sem véd ellenük. Ilyenek például a fertőzött vagy kártékony weboldalakra mutató linkek, amelyekkel a Facebook […]
Facebook

És még ez is...