Az Avnetnek köszönhetően terjednek a hiper-konvergens infrastruktúrák

BarthaPéter“Az év EMC EMEA VSPEX disztribútor partnere, 2014” díjjal ismerték el az Avnet tavalyi teljesítményét. Az EMC hiper-konvergens infrastruktúra megoldása, a VSPEX BLUE a vállalatok számára olyan, felhő- és adatközpont-alapú informatikai infrastruktúrát kínál, amelyek a szervezetek pillanatnyi igényeiknek és lehetőségeiknek éppen megfelelnek.

“Az Avnetnél, globális disztribútorként, a legfrissebb informatikai eszközöket tudja eljuttatni a végfelhasználóknak szerte a világban. Ezzel azonban nem elégszünk meg, mi megoldásokat akarunk szállítani ügyfeleinknek, olyan megoldásokat, amelyek lokális szinten relevánsak és teljes mértékben az ügyfél igényeire szabottak. Az EMC – akivel az EMEA régióban egy évtizedes virágzó kapcsolatot ápolunk – úgy gondolom, valójában ezt az üzletpolitikánkat ismerte el” – mondta el Bartha Péter, az Avnet TS délkelet-európai régiójának, illetve a hazai leányvállalatának vezetője.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Áprilisban közel kilencezerrel nőtt a szélessávú előfizetések száma

csü jún 11 , 2015
Idén áprilisban a hagyományos telefonvonalon szélessávú xDSL-internetszolgáltatásra előfizetők száma 783 ezer volt. A gyorsjelentésben szereplő – legnagyobb – kábelszolgáltatók internet előfizetései áprilisban 1048 ezerre nőttek. Az FTTx, vagyis (az épületig, lakásig, irodáig) optikai szálon nyújtott internet szolgáltatás esetében 407 ezer előfizetés volt a hónap végén. 2015. április végén az adatszolgáltatók […]

Friss, ropogós