Androidos tévékkel nyomul a Philips

televizioIdén a Philips televíziókat gyártó TP Vision elsőként Európában – illetve a tervek szerint Latin-Amerikában is – szinte az összes általa előállított készüléket ellátja a legújabb Android mobil operációs rendszerrel, így a jövőben a Philips okostévéktől kezdve az Ultra HD (UHD) televíziókig mindegyik android rendszerű televízióként fog működni. Az android 5.0 (Lollipop) beépítése a Philips készülékekbe érdekes fejlemény, miután a használatával a fejlesztők bármilyen készülékre, beleértve ebbe a televíziókat is, képesek alkalmazásokat készíteni.

A televíziós platform integrációja az androiddal ugyanakkor egyet jelent az elérhető szolgáltatások, kényelmi funkciók bővülésével. A nézői egyetlen gombnyomással, azonnal hozzáférhetnek a Google Play applikációs áruházához és a Philips Okos TV felületéhez, ahol sok ezer címet tartalmazó online videotár (VoD) és a sugárzott műsorok újranézését lehetővé tevő catch-up kínálat is rendelkezésére áll. Ezeken kívül a legújabb androidos Philips Okos tévékészülékek tulajdonosai az online játékszolgáltatók széles választékához is hozzájuthatnak a beépített funkcióknak köszönhetően, illetve számukra olyan új kezelőfelület fejlesztettek ki a TPV Vision szakemberei, amellyel az eddigieknél is egyszerűbb, gyorsabb és kényelmesebb a legkülönfélébb tartalmak közötti böngészés.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

A HyperX újra a csúcson

hét febr 2 , 2015
A HyperX, a Kingston Technology Company Inc. divíziója bejelentette, hogy az MSI órajelnövelője, „Toppc” 4351 MHz-re tuningolta a HyperX Predator DDR4 memória órajelét, amely a DDR4 memóriák tekintetében világrekordot döntött. A legmagasabb órajelet „Toppc” egy 4 GB-os, 3333 MHz-es HyperX Predator DDR4 modul és az új MSI X99S XPOWER AC […]

És még ez is...