Netrekész a Technics új CD-s rádióerősítője

Technics SA-C600A Technics bejelentette új, SA-C600 kompakt hálózatképes CD rádióerősítőjét, amely az új Premium C600 sorozat tagja.

„Az SA-C600 egy hiánypótló újdonság, amely a C70MK2-höz hasonló, mindenes kompakt hangsugárzók és a C700, illetve a G700 által is képviselt, különálló hangrendszerelemek között foglal helyet” — ismertette Frank Balzuweit a Technics európai termékmenedzsere. „Nagy igény mutatkozik az ilyen termék iránt: kompakt, stílusos, de ezzel együtt kiváló teljesítményt nyújtó rendszerkomponens, amely kielégíti a zenerajongók és az igényes hifi felhasználók elvárásait. Az igényes zenehallgatók közül sokan az egykészülékes asztali rendszerek fölé pozícionált készülékeket kedvelik. Az olyan kompakt rádióerősítők mint az SA-C600 lehetővé teszik, hogy szinte bármilyen hangsugárzót csatlakoztassanak a rendszerhez. Ezzel olyan rendszerszintű teljesítményt lehet elérni, amelyet az egykészülékes megoldásokkal nem lehet megvalósítani, de mégsem kell hozzá több készüléket elhelyezni a lakásban.

Az SA-C600 teljes mértékben digitális erősítő, amelynek alapja az a JENO Engine, amely valamennyi Technics terméknél gondoskodik a teljesítményről és a zenei élményről. A hálózatképes, kompakt SA-C600 CD rádióerősítő ezenfelül kiszolgálja a csatlakoztathatóság és rugalmasság iránti egyre növekvő felhasználói igényeket is. Az SA-C600 hálózatképes CD rádióerősítő most csatlakozik a Technics 2021 decemberében bemutatott nagy teljesítményű SB-C600 hangsugárzórendszeréhez. A hangsugárzórendszer hangzásában és megjelenésében is ideális egységet alkot az SA-C600 kompakt, hálózatképes CD rádióerősítővel. A két készülék együtt megfelel az audiofil elvárásoknak is, és megjelenésben valamint hangzásban is új szintet képvisel a modern lakberendezésben. Az SA-C600 2022 februártól lesz elérhető Európában. A CD rádióerősítő stílusos külsejét szálcsiszolt ezüst vagy fekete színű alumínium borítja.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Már megint Superbrands díjas lett a Kulcs-Soft

vas jan 9 , 2022
A Kulcs-Soft Nyrt. ismételten kiváló márkának bizonyult, 2021-ben a Superbrands zsürije 11. alkalommal sorolta a társaságot a legjobbak közé. A legelső elismerést 2008-ban kapta a Kulcs-Soft. A Superbrands egy nemzetközi díjazási rendszer, amely több mint kilencven országban ismeri el a legkiválóbb márkák munkáját. Magyarországon 2004 óta, azaz 17 éve monitorozza […]
Kulcsár Tibor