Vekkerrel segíti hallgatóit az EKKE

EKKE VekkerVekker néven saját fejlesztésű online rendszerrel segíti hallgatóit csütörtöktől az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem (EKKE).

Az Európai Unió támogatásával megvalósult, 2,125 milliárd forint összköltségű rendszer három szinten is lehetőséget nyújt a hallgatóknak a segítségkérésre: egyfelől kapcsolatba léphetnek társaikkal tantárgyi, tematikus fórumokban, másfelől az oktatókkal tanulmányi ügyekben, de közvetlenül az egy-egy probléma miatt eljáró ügyintézővel is kommunikálhatnak a rendszer segítségével. Az asztali számítógépen, tableteken és mobiltelefonokon is működő Vekkernek köszönhetően a hallgatók megkapják az egyetem, az adott kar és intézet híreit, valamint sok más információt is. Az online felület fontos eleme az órarend és naptár, a szolgáltatás révén láthatók az egyetem hivatalos eseményei is. Népszerű szolgáltatás az útvonaltervező, a rendszer fontos részét képezi a szabadidős és sportolási lehetőségek, valamint a közösségi programok összegyűjtése, de a hallgatók ösztöndíjakról, támogatásokról és munkahelyekről is tájékozódhatnak itt – áll az EKKE közleményben.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Román futárszolgálat terjeszkedik Magyarországon

vas ápr 7 , 2024
ShareTweetPinShareFolytatja magyarországi terjeszkedését a Sameday romániai futárszolgálat – közölte a vállalat. A Sameday idén 3500 Easybox csomagautomata felállítását tervezi Romániában, Magyarországon és Bulgáriában. A 2024-re tervezett beruházások értéke háromszázmillió lej (23,63 milliárd forint), aminek a felét csomagautomaták telepítésére fordítják. A futárszolgálat mintegy 860 településen ötezernél több csomagautomatát működtet, amelyek közül […]
Sameday

És még ez is...