Csodás, új SAP termékek I.

Az SAP olyan új termékeket jelentett be, amelyek segítségével a vállalatok könnyen ki tudják használni a legújabb innovációk – mint például a mesterséges intelligencia – által nyújtott előnyöket. A fejlesztések mindegyike a felhőből érkezik.

Chatbotot minden rendszerbe
A vállalatok saját chatbotot készíthetnek az SAP Conversational AI felhőszolgáltatásával, amelyben előre konfigurált, szektorspecifikus, testre szabható megoldások állnak rendelkezésre. A chatbotok az SAP megoldásai mellett más gyártók rendszereibe is integrálhatóak. Eddig 60 ezer SAP chatbot alkalmazást fejlesztettek e megoldás segítségével. Így tett a francia SNCF vasúttársaság és az SFR távközlési szolgáltató is, amelyek az ügyfélkiszolgálás javítására, valamint a fiatal célcsoportok megszólítására alkalmazzák az intelligens chatbotokat.

Nem csak az új SAP megoldások csodásak, de az SAP Hungary Kft. tavalyi eredményei is. A társaság a 2016-os forgalmát közel negyedével (23 százalékkal) növelte, ami így 33,6 milliárd forintra nőtt a korábbi 27,3 milliárdról. A társaság üzemi eredménye is szépen alakult: 1,07 milliárdra nőtt a 2016-os 805 millióról. Apró szépséghiba, hogy az adózott eredmény 992 millióról 437 millió forintra, azaz 44 százalékkal csökkent.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Lepaktált egymással a Bitdefender és a Zyxel

pén jún 29 , 2018
A Zyxel Communications bejelentette partneri együttműködését a Bitdefender biztonságtechnológiai céggel. Az összefogásnak hála immár a ZyWALL termékek (tűzfalak, biztonságtechnikai eszközök) teljes portfóliójában elérhető lesz a Bitdefender antivírus szolgáltatása. Az eddig kizárólag előfizetés ellenében használható Bitdefender technológiája a döntés értelmében bekerül a Zyxel biztonsági alkalmazásainak portfóliójába, amellyel a felhasználók a lehető […]
router