Az Erste Bank székházakban dolgozók száma kétezerről kétszázra csökkent

Az otthoni munkavégzést biztonságosan és egy-két nap alatt megoldották a magyarországi pénzintézetek, mi több a távoli munkavégzés lehetőségét tartósan, a járvány utáni időkben is fenn kívánják tartani.

Az Erste Bank munkatársai körében készített felmérése szerint az otthonról dolgozók közel nyolcvan százaléka bírná még legalább két hónapon át minden gond nélkül az otthoni munkavégzést, és mintegy negyven százalékuk a jövőben is szívesen dolgozna folyamatosan ebben a formában. Az Erste Bank rögtön a veszélyhelyzet kihirdetése után, a kijárási korlátozások előtt elrendelte a kötelező otthoni munkavégzést ott, ahol erre lehetőség volt. A bank több mint kétezer fős székházában így kétszázan dolgoznak, de a fiókhálózatban is igyekeztek csökkenteni a személyes megjelenések számát.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Tizenhárom vállalkozást támogat az OTP Startup Partner Program

szo máj 23 , 2020
Tizenhárom startup került be a nemzetközi OTP Startup Partner Programba az idén – mondta Fisher András, a programot koordináló OTP LAB, az OTP Bank innovációs központjának főosztályvezetője. A 13 támogatott cég hét európai országból érkezett. (Sem az MTI híre, sem a program oldala nem közli az újonnan támogatást nyert társaságok […]
Fisher András, a programot koordináló OTP LAB, az OTP Bank innovációs központjának főosztályvezetője