Daradics az eMAG Magyarország élén

Daradics Kinga, az eMAG Magyarország ügyvezetőjeDaradics Kingát nevezték ki az eMAG Magyarország ügyvezető igazgatói posztjára.

Az eMAG bejelentette, hogy 2023. decemberétől Daradics Kinga lesz a magyar leányvállalat új ügyvezető igazgatója. “Az eMAG Magyarország piacvezető online kereskedelmi platformja, a cég vezetése páratlan lehetőség számomra, ahol a megtiszteltetés és a felelősség összetalálkoznak. Különösen fontos kihívás számomra, hogy nem csupán a saját növekedésünket tartjuk szem előtt, hanem piacterünkkel a teljes hazai online kereskedelmi ökoszisztéma fejlesztésének feladatát is magunkra vállaltuk. Az eMAG regionális piaci erejével és a magyar csapat elkötelezettségével együtt lehetőségem van formálni a jövőt, inspirálni az innovációt és egy olyan utat kijelölni, amely az univerzális vásárlási platform megvalósításával új szintre emeli az ügyfél-elégedettséget” – jelentette ki Daradics.

Daradics tanulmányait több hazai és nemzetközi felsőoktatási intézményben végezte, többek közt a Harvard Business Schoolon, Thunderbird Arizonán, University of Sheffielden és a Corvinus Egyetemen tanult — áll a társaság közleményében. (A társaság közleménye trehányul fogalmaz, hiszen az előbbi mondatból csak az derül ki, hogy milyen intézményekben tanult, az nem, hogy melyekben szerzett diplomát. A -szerk- megj.) Munkája során jelentős nemzetközi tapasztalatra tett szert mind profitorientált, mind non-profit területeken. Többek közt a MOL Románia ügyvezető igazgatója volt, később pedig az it-szektorban digitális transzformáció, szoftverfejlesztés, fintech területeken dolgozott, legutóbb a Neominds.tech társalapítójaként.

Magyarország első fenntartható befektetésekkel (ESG) foglalkozó alapja, az Impact Ventures felügyelőbizottsági tagja, az Institute of Directors Hungary elnöke. Több mint hét éve tagja a nemzetközi Fiatal Elnökök Szervezetének (YPO), ahol európai igazgatósági tagként tevékenykedik. A Forbes magazin román kiadása öt alkalommal választotta be a legbefolyásosabb női vezetők listájára, az International Women’s Forum pedig a globális feltörekvő tehetségei közé választotta Daradicsot.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Téli gondoskodás a hajadnak: szuper házi hajpakolás receptek

pén dec 8 , 2023
ShareTweetPinShareBiztosan te is érzed a bőrödön a téli hideg kedvezőtlen hatásait, a szárazságot, az irritációt. Sőt, talán a hajadon is észrevetted, hogy nehezen kezelhetőbbé vált, hajlamosabb a kócolódásra, a töredezésre. Valószínűleg az is megfordult a fejedben, hogy jó lenne valami plusz ápolást adni a tincseidnek, de a bolti hajpakolásokat egyrészt […]
bien.hu

És még ez is...