Csúcsfejek: okostojásokkal árasztaná el az otthonokat a Samsung

Samsung-WAM6500A Samsung vadonatúj 360 Ambient Audio hangfalai bármilyen teret képesek 360 fokban betölteni kristálytiszta hangjukkal a Ring Radiator technológiának köszönhetően. A szoba bármely pontjára kényelmesen elhelyezhetők, hiszen vezeték nélkül (wifi, vagy bluetooth segítségével) kapcsolódnak más eszközökkel. Kedvenc zenéinket mobiltelefonról, tabletről, vagy okosóráról is le tudjuk velük játszani, sőt, a tévével kapcsolódva házimozihoz is használhatjuk.

Visszafogott és ízléses megjelenésükkel ráadásul trendi kiegészítői lehetnek bármeny otthonnak, függetlenül attól, hogy az milyen stílusban van az berendezve. A 360 Ambient Audio hangfalak fekete és fehér színben is kaphatóak. A 360 Ambient Audio WAM6500 és WAM65001 modelljei beépített akkumulátoruk révén áramforrás nélkül akár a kertben, vagy piknik során is kényelmesen használhatóak. A nagyobb zenei teljesítményű WAM7500 és WAM75001 hangszórók javasolt fogyasztói ára 149 990 forint, a WAM6500 és WAM6501-é pedig egy híján százezer forint.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Tinitől rabolt mobiltelefont az örkényi férfi

ked szept 15 , 2015
Vasra verve várja további sorsát az az örkényi rabló, aki falhoz nyomta, fojtogatta, majd földre vitte és kirabolta egy 14 éves fiút Kecskeméten. A rabló ellen már vádat emelt az ügyészség. A vádiratból kiderül, hogy a 23 éves vádlott július 6-án 20 óra körül Kecskeméten, a vasútállomás területén lévő romos […]
tolvaj

Friss, ropogós