A Sony egyből négy új fejhallgatót mutatott be

sony-fejhallgatóA Sony fejhallgatók termékpalettája újabb eszközökkel bővül. A gyártó szerint rendkívüli hangzást biztosítanak, kialakításuknak köszönhetően pedig stílusosak és egyszerűen használhatóak, zavaró vezetékek nélkül. A fejhallgatókat elég csak hozzáérinteni egy NFC-képes walkmanhoz, mp3 lejátszóhoz vagy okostelefonhoz, hogy a vezeték nélküli kapcsolat létrejöjjön. Az MDR-1ABT tipus a Sony első fejhallgatója a legújabb LDAC kodek technológiával, ami háromszor annyi adat továbbítására képes, mint a korábbi eszközök. A “füles” 40 mm-es hangszórója alumínium bevonatú Liquid Crystal Polymer Film membránnal készül. Érdekes újdonság a készülék érintő szenzora a fülhallgató oldalán. Ennek segítségévek mászkálás nélkül lehet számot választani, hívást fogadni, vagy a hangerőt szabályozni.

Az MDR-ZX770BN különlegessége, hogy a beépített Digitális zajszűrőnek köszönhetőn nem engedi ki a hangokat, így magasabb hangerőnél sem zavarjuk a környezetünket. A fejhallgató készenléti ideje 13 óra (NC bekapcsolásával), így akár egy hosszabb repülő- vagy vonat úton is megszakítások nélkül használható. Az MDR-ZX330BT akár 30 órán keresztül is használható egy feltöltéssel, míg az MDR-AS600BT az izzadékonyok, és az esőben zenét hallgatók kedvence lesz, a cseppálló kivitel megvédi a készüléket az esőtől és az izzadságtól egy fárasztó edzés közepette is. A Sony új fejhallgatói Európában májustól kaphatók, az MDR-AS600B pedig már áprilistól.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Törölte az e-maileket, meg fog bűnhödni

vas márc 1 , 2015
Információs rendszer vagy adat megsértése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya S. Krisztina 45 éves budapesti lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a magát feltehetően hackernek vélő nő 2014. június 24-én 14 óra 20 perckor jogosulatlanul lépett be egy társaság e-mail fiókjába, amelynek […]
e-mail

Friss, ropogós