A Xiaomi is összeállt a Leicával

Xiaomi-12SBemutatta a Xiaomi a Leicával közösen tervezett új, Xiaomi 12S sorozatot, amely a két társaság stratégiai partnerségének első gyümölcse.

Az új széria típusai Leica Summicron lencsékkel rendelkeznek, és támogatják a Leica képalkotó profiljait, amelyek egyszerre segítik a felhasználókat abban, hogy minél inkább kifejezzék kreativitásukat, miközben a legmodernebb algoritmusok segítenek megőrizni a Leica évszázados tudását. A csúcsmodell Xiaomi 12S Ultra elsődleges kamerájában 8P aszférikus lencse található, amelynek segítségével az olyan gyakori fényképezési problémák küszöbölhetők ki, mint a becsillanás, a szellemkép és a kromatikus aberráció. A készüléket a Sony IMX989 egyhüvelykes érzékelőjével látták el, amely egyebek között Quad-Bayer szűrést tesz lehetővé, ezáltal csökkenti a zajt és elősegíti a jobb képalkotást gyenge fényviszonyok mellett is.

A Xiaomi 12S Ultra a páratlan optikai megoldások mellett két szabadalmaztatott Xiaomi Surge chippel, Xiaomi Surge P1 gyorstöltő chipset-tel és Xiaomi Surge G1 akkumulátorkezelő lapkakészlettel rendelkezik, amely szintén javítja a felhasználói élményt. A Xiaomi 12S-t és a Xiaomi 12S Pro-t egyaránt a Sony IMX707 kameraérzékelővel látták el, amely nagy, 1/1,28 hüvelykes szenzorméretet és nagy pixeleket tartalmaz, 2,44 μm-es pixel-binning mellett. A Xiaomi AI Image Solution és a Xiaomi ProFocus támogatásával ezek az érzékelők gyors indítást, rögzítést és folyamatos felvételt tesznek lehetővé. Ezek az eszközök támogatják a 30 képkocka/mp-es, ultragyors sorozatfelvételi módot és a kiemelkedő fényképezési képességeket gyenge fényviszonyok között is.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

SZTE: üzembe helyezték a biobank tárolórendszereit

csü júl 7 , 2022
Üzembe helyezték a Szegedi Tudományegyetem (SZTE) biobankjának tárolórendszereit, az intézmény néhány hónapon belül készen áll az első minták fogadására — jelentette be a felsőoktatási intézmény. A közlemény szerint a félautomata biobanki tárolórendszert a Spartacus Rák Alapítvány – amelyet 2019-ben hoztak létre a magyarországi rákkutatás támogatására – ajánlotta fel az egyetemnek. […]
Szeged