Az ADATA SSD-ket frissített

Az ADATA Technology a nagyteljesítményű DRAM modulok, NAND flash termékek és mobilkiegészítők vezető gyártója a mai napon bemutatta a Premier SC660H és Premier SV620H külső SSD-k frissített változatait.

A korábbi dizájnt megtartva, azonban az Adata termékfejlesztési koncepciójának megfelelően a frissített modellek 3D NAND chipeket használnak. Összehasonlításképpen a SC660H és SV620H 3D TLC NAND memóriái a szokásos 2D NAND-dal szemben jóval megbízhatóbbak, tartósabbak és hatékonyabbak is. Az adattárolók az USB 3.1 Gen 1 csatlakozóval kapcsolhatók a számítógéphez. Köszönhetően a 3D NAND technológiának az új SSD-k már 256 GB és 512 GB kapacitásban lesznek elérhetőek, szemben a régebbi modell 240 GB és 480 GB kapacitásával. Természetesen a tempójuk is növekedett, 440 MB/s olvasási és 430 MB/s írási sebességre képes mindkét modell.

Mindkét külső SSD 3D TLC NAND chipeket használ, ezért nagyobb kapacitásúak és megbízhatóbbak, mint a 2D NAND lapkákkal szerelt társaik. 256 GB és 512 GB kapacitásukkal az SC660H és SV620H úgy kínál több helyet, hogy eközben kevesebb energiát fogyaszt, mint elődeik. Extrém módon hatékonyak, kevésbé terhelik az akkumulátort, ezért ideális választás notebookokhoz. Mint az összes SSD, teljesen hangtalanul működnek és nem melegszenek. A 3D NAND chipekkel az SC660H és SV620H ár-érték arányban jobb választás, mint a 2D NAND alapú külső SSD-k, valamint az ADATA új termékfejlesztési stratégiájának megfelelően az új technológiát juttatják el a fogyasztók millióihoz világszerte.

SC660H: az ultravékony
Az SC660H mindössze 9,6 mm vastag. Vékony, textúrált titán burkolata galvanizált, mely ellenáll a külső behatásoknak, karcolásnak, valamint ujjlenyomat-taszító is. Az SC660H súlya 73 g, ami töredéke a normál winchesterrel szerelt külső tárolóknak.

SV620H: a letisztult
Szintén könnyű és vékony, az SV620H homokfúvott titán háza ugyancsak ütés- és karcálló. A 0,75 mm-es külső pereme miatt felülete nem érintkezik mással, ezért sokkal nehezebben lesznek rajta karcok. Az SV620H 76 grammos és mint az SC660H esetében, itt is kék LED jelzi a működést.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

SAP: erős negyedik negyedév

csü jan 26 , 2017
Emelkedő bevételek mellett nőtt az SAP német szoftvergyártó üzemi és adózott eredménye a tavalyi negyedik negyedévben. A nemzetközi számviteli szabványok szerint (IFRS) készített beszámoló kedden ismertetett adatai szerint az előző év azonos időszakához képest hat százalékkal, 6 milliárd 724 millió euróra emelkedtek az SAP bevételei október-decemberben. A működési nyereség 14 százalékkal […]
dollár