Jön a Honor legújabb csúcsmodellje, a Honor 8 Pro

Az eddigi leghosszabb akkumulátoridővel, kiváló felbontással és különleges grafikai megoldásokkal érkezik az uj Honor okostelefon.

A Honor 8 Pro lehengerlő teljesítményét a nyolcmagos Kirin 960 processzor és 6 GB RAM és a Mali G71MP8 grafikai processzor garantálja. A virtuális valóságba pillantáshoz a telefonra előretelepített Jaunt VR-t és egy papír VR szemüveget is adnak. A készülékben egy 4000 mAh teljesítményű akkumulátor kapott helyet, amely a Smartpower 5.0-val kiegészítve akár két napos üzemidőt is képes biztosítani. A telefon 64 GB-os belső tárhellyel érkezik, amit microSD kártyával 128 GB-ig lehet bővíteni. Az 5,7 colos készülék Quad HD kijelzője 2560×1440 pixel felbontású, 2.5 D görbületű, amely kiváló minőségű 4K-s videók megjelenítésére is képes. A Honor 8 Pro lekerekített, fém készülékteste mérete ellenére is elegáns és kompakt hatást kelt. A telefon mindössze 6,97 mm vastag, így elődjénél, a Honor 8-nál is vékonyabbra sikerült. A készülék megalkotásakor a szép külső mellett a praktikusságra törekedtek a tervezők, ezért a kijelző a készülék 79 százalékát foglalja el.

A telefon hátoldalán továbbfejlesztett dual kamera kapott helyet. A két 12 MP-es lencse egyike az RGB, míg a másik a monokróm színtérben rögzít. A kamera elődjéhez képest nyolcvan százalékkal több adatot képes begyűjteni, ezáltal nagyobb dinamikatartomány megjelenítését és kontrasztosabb képek készítését teszi lehetővé. A széles rekeszértékű módot használva elhomályosíthatjuk a kép egyes részleteit (F/0.95-F/16 tartományban), amely utólag is módosítható. A hátlapi kamerával kiváló minőségű 4K videók is készíthetők, amelynek tökéletességét a lézeres és kontrasztos élesítés garantálja. Az előlapon egy 8 MP-es kamera foglal helyet, ezzel készíthetünk képeket rogyásig önmagunkról, ismerőseink nagy derültségére.

A Honor 8 Pro hátlapjába simuló ujjlenyomat-olvasóval pillanatok alatt feloldhatjuk telefonunkat, de további parancsokat is hozzárendelhetünk. Beállíthatjuk például, hogy ennek segítségével fogadjunk vagy utasítsunk el hívásokat, megnyissuk, esetleg töröljük az értesítési panelt, vagy képeket és videókat rögzítsünk vele. A Honor 8 Pro a legújabb Andorid 7.0 operációs rendszerrel és EMUI 5.1 kezelőfelülettel biztosítja a zökkenőmentes élményt. A készülék továbbá USB-C bemenettel, LTE-támogatással és NFC technológiával nyűgözi le a felhasználókat. A telefon két SIM kártya befogadására is képes. A Honor 8 Pro várhatóan június közepétől kapható a Honor hivatalos viszonteladó partnereinél 189 990 forintos javasolt bruttó fogyasztói áron.

Ez is érdekes

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

4000 MHz-en a HyperX Predator DDR4 memóriákkal

pén jún 9 , 2017
A HyperX memóriagyártó bejelentette a Predator termékcsalád újabb, nagy teljesítményű készletekkel történő bővítését. A HyperX Predator DDR4 már 4000 MHz-es változatban is kapható. A gyors, nagy sűrűségű memóriá akár 128 GB kapacitással is elérhető. Az Intel XMP-kompatibilis memóriákat az Intel legújabb lapkakészleteire optimalizálták. Az XMP profilokkal rendelkező Predator DDR4 memóriának […]