Csodás, új SAP termékek IV.

Az SAP olyan új termékeket jelentett be, amelyek segítségével a vállalatok könnyen ki tudják használni a legújabb innovációk – mint például a mesterséges intelligencia – által nyújtott előnyöket. A fejlesztések mindegyike a felhőből érkezik.

Felhős újdonságok
A szoftvercég felhőplatformja már elérhető Google Cloud Platform, Microsoft Azure és Amazon Web Services (AWS) alapokon, és tervezik kiadni az IBM Cloudra is az SAP Cloud Platform Private változatát. Az SAP Cloud Platform szoftverfejlesztői csomagját (SDK) az SAP már Android rendszerre is biztosítja. A felhasználók bármilyen Androidos vagy Chrome operációs rendszert futtató eszközről kifinomult megoldásokat érhetnek el, amelyek a megszokott, felhasználóbarát mobilélményt kínálják. Az SAP felhős analitikai megoldását közvetlenül beágyazták az SAP S/4HANA Cloud környezetbe annak érdekében, hogy a szervezetek egy rendszerben kezelhessék szerteágazó tervezési, végrehajtási és elemzési folyamataikat. A megoldás immár több mint 150 adatforrás adatait képes kezelni. Az SAP Analytics Cloud további újdonsága, hogy erősebb digitális asszisztenst kap, amelyet már élőszóban is lehet kérdezni, és amelynek válaszai azonnal megjelennek a képernyőn.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Szijjártó szerint sikeresen áll át Magyarország az új digitális ipari korszakra

hét júl 2 , 2018
ShareTweetPinShareMagyarország átállása az új digitális ipari korszakra sikeres – jelentette ki a külgazdasági és külügyminiszter a dán székhelyű Foss biotechnológiai vállalat pécsi kutatási és fejlesztési központjának alapkőletételi ünnepségén. A központ létesítését 773 millió forinttal segítik a magyar polgárok. Szijjártó Péter hangsúlyozta: sikeresek voltak a kormány azon intézkedései, amelyek nyomán a […]

És még ez is...