A DT felhőjébe költözik az SAP

felhoA Deutsche Telekom (DT) új Nyílt Telekom Felhő (Open Telekom Cloud) platformot indított, amely egy OpenStack-alapú IaaS megoldás. A DT abban reménykedik, hogy az új platformmal stabilan megvetheti a lábát abban a piaci szegmensben, amelyet eddig nagyrészt amerikai cégek domináltak. A felhő hardver- és szoftver beszállítójának a Huawei Technologies-t választotta.

A német SAP az egyik első az Open Telekom Cloud felhasználói és szolgáltatói között. A T-Systems elsőként biztosítja majd a gyakran használt SAP alkalmazások, valamint az SAP HANA technológia számára a szükséges infrastruktúra szolgáltatásokat a nyilvános DT felhőben. Ezek a szolgáltatások kombinálhatók a nyilvános és a privát felhők bármelyikével is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A Sharp új kijelzőjét imádni fogják a márkakereskedők

szo márc 19 , 2016
A Sharp Electronics megkezdte első professzionális, kibővített színtérrel rendelkező megjelenítőjének, a PN-H801 80 colos 4K UHD nagyformátumú kijelzőjének (LFD) forgalmazását. A luxuscikkeket forgalmazó kereskedők üzleten belüli megjelenítési igényeinek is megfelelő, jobb színmegjelenítési jellemzőkkel rendelkező PN-H801 a Sharp UV2A LCD technológiájának köszönhetően a hagyományos LFD megjelenítőknél nagyobb színtérrel rendelkezik. Mindez azt […]
monitor