GTS: a növekedés bővüléssel jár

felhoA GTS Central Europe (GTS) bejelentette, hogy tovább bővíti felhőplatformjait és megoldásainak elérhetőségét a Közép- és Kelet-európai régióban. „A GTS Közép- és Kelet-európai régió egészében észlelte a megnövekedett felhőszolgáltatás iránti igényt, és a CAGR tekintetében 180 százalékos növekedést ért el az elmúlt két év során. A nemzeti adatvédelmi szabványoknak való megfelelés, illetve az optimális teljesítmény elérése érdekében a vállalatok egyre inkább helyben menedzselt és tárolt felhőkörnyezetet szeretnének” – mondta Ignacio Irurita, a GTS technológiai vezetője.

Szótár
A CAGR (Compounded Annual Growth Rate) azt mutatja meg, hogy egy adott, több éves időszak alatt mi az átlagos éves növekedési ütem. A CAGR-t leggyakrabban a pénzügyi életben egy cég eladás-, EBITDA- vagy eredmény- bővülésére szokták kiszámolni. Minél magasabb a CAGR, annál vonzóbb az adott vállalat, de a CAGR-t egy kiugróan jó év nagy mértékben torzíthatja. Számítása ugyanúgy történik, mint a befektetések esetében az évesített hozam számítása.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Telekom TV: bárhol, bármin, ingyen

csü máj 8 , 2014
A Magyar Telekom elsőként hozza el előfizetőinek a „többképernyős” tévézés élményét. A szolgáltatás platformját biztosító Huawei Technologies segítségével a Telekom TV előfizetői elsőként próbálhatják ki teljeskörűen a TV GO-t. A szolgáltatás igénybevételével nyomon követhetik a tévéműsort az országban bárhol, mostantól többféle eszközön: tableten, laptopon és okostelefonon is – ráadásul mindezt […]
televízió

És még ez is...