Magyarországon döcög a DIGI

3

DigiA második negyedévben előfizetői számának növekedése mellett magasabb bevételre tett szert és növelte működési eredményét a román DIGI Communications N.V. internet- és kábeltévé szolgáltató vállalat a csoport honlapján közzétett beszámoló szerint. A DIGI a júniussal zárult második negyedévben 310 millió euró, az egy évvel korábbi 294,1 millió eurónál öt százalékkal magasabb értékesítési árbevételt ért el. Az adózás, kamatfizetés és értékcsökkenési leírás előtti eredmény (EBITDA) 115,2 millió euró lett, ami hat százalékkal magasabb az előző évinél, és 37,2 százalékos bevételarányos jövedelmezőséget jelent.

Magyarországon a DIGI az idei második fél évben 50,5 millió euró bevételt termelt, 8,8 százalékkal kevesebbet a 2019 második negyedévi 55,4 százaléknál. A működési eredmény 5,6 százalékkal 15,2 millió euróra csökkent 16,1 millió euróról. A bevételarányos jövedelmezőség 30,0 százalékra emelkedett 29,1 százalékról. Az év első hat hónapjában a magyarországi bevétel 6,9 százalékkal 102,8 millió euróra csökkent az előző évi 110,4 millió euróról. A működési eredmény viszont 26,6 millió euró lett, 3,5 százalékkal magasabb a 2019 első fél évi 25,7 millió eurónál. A bevételarányos jövedelmezőség a tavalyi 23,3 százalékról 25,9 százalékra javult.

3 thoughts on “Magyarországon döcög a DIGI

  1. DE a DIGI legalább magyar nekem volt anno UPICIM eleinte rendes korrektek voltak kiszolgálás ügyintézés müholdas sugárzás de egy bizonyos idö után visszaéltek ERÖFÖLÉNYÜKEL …. Utána jött be a konkurencia váltottam otthagytam öket a többi ügyféllel együt engem kinevettek akkor hogy a DIGIr-re most meg szivják a fogukat inkább sok komentelö halgatna mert a DIGIN kivül mind külföldi tulajdonu tökeerös szolgáltató én megvagyok a DIGIvel elégedve piaciversenyröl papolnak hát tessék ha egy jobb versenyló áll be a sorba megy a panasz a felügyelethez….. Ráadásul szeretett kormányunk is melléjük áll hol van akkor itt a védjük támogassuk a magyart szlogen? Ja kérem van az a PÉNZ amiért sokmindent el lehet nézni intézni…..

  2. Véleményem szerint a DIGI egyáltalán nem az előfizetőknek kedvez a csatornák műsor szolgáltatásával, hiszen 10 éves filmek mennek pld. a Reality-n, még el sem tudja felejteni az ember és ugyanazok a filmek ismétlődnek pld.a Judy bírónő filmje, a Prime-on szintén ősrégi filmek mennek, a Galaxy4-en 1-2 nap eltelte után ismétlik a filmeket. Felháborító. Javaslom, a Reality helyett az ID-t behozni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

USA: ismét kémkedéssel vádolják a Huawei-t, és újabb szigorításokat ígérnek

sze aug 19 , 2020
Donald Trump kémkedéssel vádolta a kínai Huawei-t, Mike Pompeo külügyminiszter pedig újabb szigorításokat ígért. Az amerikai elnök a Fox televíziónak adott interjújában beszélt a Huaweiről. Ahogy a maga alacsony szintjén fogalmazott: “apró elektronikus dolgokat helyeznek el (a berendezéseikben), olyanokat, amelyeket még csak látni sem lehet. Így kémkednek”. Trump ismét kitért […]
Donald Trump

Friss, ropogós