Csak szerényen! Egy istenről elnevezett kiberbiztonsági cég terjeszkedne a magyar piacon

HeimdalMagyarországon terjeszkedik a dán etikus hackerek által alapított Heimdal Security. A társaság megelőzésen alapuló technológiája képes a még ismeretlen adathalász és zsarolóprogramokat is azonosítani.

A Heimdal Security-t 2014-ben alapította egy dán, etikus hackercsoport, amely korábban kétszer is megnyerte a szektor szakembereinek kiírt világbajnokságot. A csapat a Defcon hacker világversenyen első helyezést szerzett azonosító és védelmi algoritmusukat használta fel a kibervédelmi technológiájuk motorjául. Mára a Heimdal rendszerei dns, http, és https protokollokat lefedő, hálózati, végponti és emailforgalmat is figyelő, újgenerációs antivírust és privilegizált hozzáférést nyújtó integrált és személyre szabható megoldásokat kínálnak. A vállalat kilenc országban rendelkezik képviselettel, világszerte több mint hétezer vállalkozást és mintegy 1,5 millió végpontot véd. Pénzügyi forgalmuk a kezdeti hatezer százalékos növekedés után (A nulláról ugye könnyű nagyot növekedni. A -szerk- megj.) már “csak” kétszámjegyű növekedést ér el évente. A nemzetközi terjeszkedés részeként a Heimdal a magyar piacra is belép, ahol a MaxValorral közös együttműködésében biztosítják átfogó szolgáltatásaikat. „A Heimdal-lal kötött megállapodásunk eredményeként már Magyarországon is képesek vagyunk a legmodernebb kiberbiztonsági szolgáltatásokat a kisvállalkozásoknak is megfizethető konstrukciókban nyújtani. A piaci érdeklődés alapján úgy véljük, hogy rövid idő alatt komoly növekedést érhetünk el a szektorban” – mondta Gölcz Dénes, a Heimdal termékeit forgalmazó, idén május végén alapított MaxValor Hungary Kft. ügyvezető igazgatója. Gölcz egyébként, mint a spanyol Panda Security magyarországi partnercégének vezetője ismert az iparágban.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Lezárult a Huawei tehetségprogramja

vas jún 27 , 2021
Lezárult a Huawei Technologies Seeds for the Future elnevezésű tehetségprogramja. Colin Cai, a Huawei Technologies Hungary ügyvezetője azt mondta, hogy a fiatalok képzése a cég stratégiájának része, társadalmi felelősségvállalása. Idén minden eddiginél többen jelentkeztek a globális programba, ami rekordszámú, 160 magyar diák részvételével zajlott. A 2020/21-es évben rendhagyó módon, online […]
Huawei