Bolygóközi expedíció: elképesztő mi várja a gyerekeket a nyári táborokban III.

VenuszAz iskolaszünet alatt egy gyermek sem akar tanulásról hallani. De új ismereteket szerezni nemcsak tankönyvekből lehet, hanem játékosan, nyári táborokban is. Összeállításunk azoknak a szülőknek kínál különleges megoldásokat, akik szeretnék, hogy gyermekeik később is jól hasznosítható ismeretekkel gazdagodjanak a nyári táborokban, és érdeklődnek a programozás iránt.

Skool: bolygóközi expedíció
A Skool Űrkutatási Központ kizárólag lányokból álló programozó és kutatócsoportja a nemzetközi űrügynökségeket megelőzve már idén nyáron megtervezi és lemodellezi a bolygóközi expedíciót – a nem mindennapi feladatra a Skool nyári tech tábor 13-14 éves résztvevői vállalkozhatnak. A tábor június 27. és július 8. között várja a vállalkozó kedvű lányokat. A küldetés neve: Vénusz. A gyerekek megtervezhetik az űrhajó útját, számítógépes programot készítenek, amely kiszámítja és megjeleníti a rakéta ideális pályáját a Földről a Vénuszra. Okostelefonnal irányítható kutatórobotok prototípusát fognak tervezni és elkészíteni. Ezen kívül weboldalt fognak készíteni a lányok.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Megérkezett az Alcatel IDOL4 és IDOL4S

csü júl 7 , 2016
Magyarországra is megérkezett az Alcatel IDOL 4 készülékcsalád. Az Alcatel IDOL 4 készülék csomagolásnak kettős funkciója van. A nyilvánvaló védelmi szerep mellett a doboz egyben egy Google tanúsítvánnyal rendelkező VR szemüveg is. A VR szemüveg az IDOL 4 és 4S okostelefonnal együtt nyújtja a virtuális valóság utánozhatatlan élményét. Az Android […]

Friss, ropogós