Pumped Gabóval etet be a MinDig TV

A MinDig TV nézői az augusztus 21. és szeptember 3. közötti két hétben kódolatlanul érhetik el a Viacom csoport csatornáját, az RTL Spike-ot a 64. programhelyen.

A Viacom és az Antenna Hungária megállapodásának köszönhetően 2017. augusztus 21. és szeptember 3. között az összes MinDig TV néző számára kódolatlanul elérhető lesz a RTL Spike csatorna a 64. programhelyen. Az RTL Spike képernyőjén nem csak olyan hihetetlenül izgalmas sorozatok és akciódús filmek nézhetők meg, mint a Vámpírnaplók és a 48 óra, illetve az (állítólag) megunhatatlan Cobra 11 és Top Gear, hanem a saját gyártások is kiemelt helyen szerepelnek. Pumped Gabó például idén másodszor tér vissza az RTL Spike-ra, hogy hajmeresztő történeteivel és Ágival való viharos románcával még több emlékezetes pillanatot szerezzen a nézőknek. Az első évad sikere után augusztus 21-én újra itt lesznek velünk a Pumpedék: Bikiniszezon című sorozatban. Abban az esetben, ha a felhasználó nem látja az RTL Spike csatornát a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégezni a dekóderen vagy a beépített DVB-T tunerrel rendelkező tévékészüléken.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

.ro: vége a paradicsomi állapotoknak

vas aug 20 , 2017
Jövő márciustól évi hat euró plusz áfa „karbantartási díjat” is kell majd fizetni minden .ro végződésű internetes tartománynévre – közölte az Agerpres. A román nemzeti doménneveket kezelő bukaresti informatikai kutatóintézet (ICI) igazgatótanácsa szerint Románia maradt az egyetlen ország Európában, ahol egyszeri befizetéssel korlátlan idejű használatra lehet lefoglalni egy hazai tartománynevet. […]

És még ez is...