Budapestre jön az „Electronic Beats City Festival”


Az Electronic Beats, a Telekom exkluzív zenei programja immár 15 éve rangos eseményekkel vesz részt Európa nagyvárosainak zenei életében. Idén a Telekom az eddigiekhez képest merőben új, számos meglepetést tartalmazó, „Electronic Beats City Festival” nevet viselő rendezvénysorozattal jelentkezik. A fesztiválsorozat egyik kiemelt helyszíne ősszel Budapest lesz, ahol a kortárs elektronikus zene kedvelői két napon keresztül adhatják át magukat az egyedülálló zenei és vizuális élménynek: október tizenhatodikán és tizenhetedikén a budapesti Akvárium Klub színpadait nemzetközi és hazai előadóművészek, lemezlovasok foglalják el.

Electronic Beats
A 2000-ben elindított Electronic Beats, a Telekom nemzetközi zenei programja, amelyhez Európa-szerte élő rendezvények, a negyedévente megjelenő nyomtatott magazin, az elektronikus zene világába betekintést engedő EB.TV online videók sorozata valamint a naponta frissülő www.electronicbeats.net weboldal tartozik. Ez utóbbi portálon az élő eseményeket dokumentáló, zenészeket és alkotásaikat bemutató, továbbá más exkluzív tartalmat kínáló videók, valamint a napi huszonnégy órában, heti hét napon át elérhető, streaming adást és letölthető podcastokat, mixeket kínáló rádiós csatorna, az EB Radio mellett minden megtalálható, ami az aktuális európai klubzenékhez, eseményekhez, művészetekhez és kulturális élethez kapcsolódik.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Franciaország nem viccel: őrizetbe vettek két Uber vezetőt

csü júl 2 , 2015
Szeptember harmincadikán mond ítéletet a párizsi büntetőbíróság a taxisok által tisztességtelen versennyel vádolt Uber közösségi utazásmegosztó szolgáltatás és két vezetője ellen folyó eljárásban — közölte kedden a párizsi ügyészség. Az amerikai szolgáltatásnak, valamint Thibaud Simphal vezérigazgatónak és Pierre-Dimitri Gore Coty nyugat-európai igazgatónak megtévesztő kereskedelmi gyakorlat, a taxis hivatás törvénytelen űzésében való […]

Friss, ropogós