Az evosofttal erősödött az EJMSZ

evosoftAz Együtt a Jövő Mérnökeiért Szövetség (EJMSZ) rendes tagjainak sora a szoftverfejlesztéssel foglalkozó evosoft Hungary Kft.-vel bővült. Különböző célcsoportokat célzó programjaival és lobbitevékenységével, a hazai nagyvállalatokból álló szervezet az oktatási intézmények, a gazdasági szereplők és a mérnökszakma közötti kapcsolatot igyekszik előre mozdítani.

Az evosoft az egyik legnagyobb európai mérnöki-technológiai konszern, a Siemens AG magyar leányvállalata. Olyan szakterületeken van jelen, mint például az orvostechnikai szoftverfejlesztés, a vasúti és ipari automatizálás, ipari hajtástechnológia, az elektromos autók piaca vagy az ipari rendszertesztelés. A társaság jelenleg közel 760 munkatársat foglalkoztat. Árbevételük 2015-ben tisztán szoftverfejlesztésből már meghaladta a 15,879 milliárd forintot.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Szürke és rózsaszín iPad Pro-k érkeztek a Magyar Telekomhoz

csü ápr 14 , 2016
A Magyar Telekom április 13-án elkezdte a 9,7 colos iPad Pro készülék forgalmazását. Az új szerkentyű a társaság honlapján keresztül, illetve kijelölt üzleteiben vásárolható meg. A Magyar Telekom a készüléket különböző előfizetői konstrukciókban és adatcsomaggal kínálja. Az iPad Pro szürke és rózsaszínben vehető meg. A készülékekből nem minden modell illetve szín, […]
iPad