Brüsszeli pénzzel (is) erősíti informatikai hátterét a Grabarics Építőipari Kft.

Közel félmilliárd forintból, részben uniós támogatással jelentősen bővíti kapacitását és korszerűsíti technológiájának informatikai hátterét hevesi beton-előregyártó üzemében a Grabarics Építőipari Kft. A fejlesztés részeként kiépítik a hevesi gyártóbázis Ipar 4.0 előírásainak megfelelő korszerű informatikai hátterét, mely a gyártási folyamatok szenzoralapú elemzését lehetővé téve segíti a menedzsment munkáját. Mindez a kft. gyártókapacitása mellett növeli annak versenyképességét – hangsúlyozza a közlemény, mely szerint a teljes beruházás mintegy 470 millió forintba kerül, az összeg felét pedig a cég uniós támogatásból finanszírozza.

A nyilvános cégadatok alapján a mintegy 160 munkavállalót foglalkoztató társaság nettó árbevétele 2015-ben meghaladta a 10,5 milliárd, míg 2016-ban a 12,2 milliárd forintot. Üzemi eredménye ez idő alatt 185 millióról közel 300 millió forintra nőtt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Elkészült az első magyar filmturisztikai alkalmazás

sze nov 8 , 2017
Elkészült az első magyar városnéző okostelefon-alkalmazás, amelynek segítségével nyomon lehet követni a filmezés aktív jelenlétét Budapesten. A Magyar Tudományos Akadémia Számítástechnikai és Automatizálási Kutatóintézete (MTA SZTAKI) és a Filmdestination.hu filmturisztikai kreatív csapat együttes fejlesztéseként készült el a filmturisztikai alkalmazás, a [email protected] Film Destination Budapest – közölte a Film Destination csapata […]