A GVH engedélyezte a Flextronics-Micoh fúziót

moneyA Gazdasági Versenyhivatal (GVH) eljáró versenytanácsa engedélyezte, hogy a Flextronics International Europe B.V. közvetlen egyedüli irányítást szerezzen a Micoh B.V. cégcsoportban – az erről szóló határozat a versenyhatóság honlapján jelent meg. Az idén április huszonkettedikei adásvételi szerződéssel a Flextronics megvásárolta a Micoh részvényeit. A tranzakcióhoz a Flextronics május hetedikén kérte a GVH-tól a versenytörvényben előírt engedélyt. Az összefonódás engedélyezésére – Magyarországon kívül – Németország és Ukrajna versenyhatósága előtt indult eljárás, a tranzakciót már jóváhagyták.

A Flextronics International Europe B.V. a Flextronics International Ltd. által irányított vállalkozáscsoport – Flextronics-csoport – tagja. A csoport elektronikai gyártási szolgáltatásokat nyújt eredeti berendezéseket gyártó vállalkozások részére, többek között a gépjárműiparban. A Flextronics-csoport Magyarországon tavaly tizenötmilliárd forintot meghaladó nettó árbevételt értek el. A Micoh-csoportnak magyarországi tagja nincs, külföldön honos tagjai Magyarországon tavaly – együttesen – ötszázmillió forintot meghaladó nettó árbevételt értek el.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Megvan melyik szoftver hat a legkevésbé

ked júl 28 , 2015
A Kaspersky Internet Security megkapta az AV-Comparatives legnagyobb Advanced + elismerését. A vizsgálat egy tesztsorozatból állt, melynek célja, hogy értékelje a biztonsági szoftver hatását a számítógép teljesítményére. A szakértők ellenőrzik a számítógép teljesítményének változásait fájlok másolása, adattárak létrehozása, alkalmazások telepítése, Office és PDF dokumentumok megnyitása, valamint fájlok online forrásokból való […]
taps

Friss, ropogós