Ingyenes frissítést kínál az LG

lgAz LG Electronics (LG) webOS 1.0 operációs rendszert használó összes televízióra ingyenes frissítés érkezik, amely a webOS 2.0 négy alap újdonságát tartalmazza. A frissített operációs rendszer kibővített funkcióival ― My Channels (kedvenc csatornák), Quick Settings (gyorsbeállítások), Input Picker (bemenetválasztó), Live Menu (élő menü) ―, valamint letisztult kezelőfelületével, kényelmes „shortcut”-okkal (azaz gyorsított funkció elérésekkel), csökkentett rendszerindítási idővel és az alkalmazások közötti gyorsabb váltással növeli a felhasználói élményt.

A webOS 1.0 operációs rendszer frissítése várhatóan szeptember 21-én indul. Azoknál a készülékeknél, ahol az automatikus frissítés elérhető, a webOS 1.0 azonnal frissül. Ellenkező esetben a képernyőn egy pop-up üzenet jelenik meg, amely pontról pontra végigvezeti a felhasználót a frissítés egyes lépésein.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Az év üzletfejlesztése díjat nyerte el az Invitel

szo szept 5 , 2015
Idén elsőként hirdették meg „Az év üzletfejlesztése” című pályázatot, amelyre 2014 szeptembere és 2015 júliusa között megvalósult üzletfejlesztési projektekkel lehetett nevezni. Első alkalommal a díjat az Invitel Zrt. pályázata érdemelte ki, amely a társaság elmúlt időszakban lezajlott ICT szervezetfejlesztési és folyamat-standardizálási programját mutatta be. Az Invitel pályázata a társaságnál 2014. […]

Friss, ropogós