Brutális akkuval támad a Lenovó

androidA Lenovo új nagy teljesítményű VIBE okostelefont dobott piacra . Az okostelefonokat intenzíven használó vásárlók igényeinek kielégítésére készült VIBE P1 készülék kivételesen hosszú akkumulátor üzemidővel rendelkezik. Az új VIBE okostelefon manuális energiatakarékos kapcsolójával azonnal meghosszabbítható a használati idő, míg az On-The-Go töltési funkció lehetővé teszi az USB-n keresztül csatlakoztatott más készülékek, például Bluetooth headsetek és hordozható hangszórók feltöltését. A prémium kivitelű fém és üveg dizájnt a karcsú alumínium keret hangsúlyozza ki (mindössze 4 mm-es mérettel az oldalak mentén), míg a finoman ívelt fém hátlap a jobb ergonómiát szolgálja. A kijelző Gorilla Glass 3 üvegből készült, amely egy könnyebb és vékonyabb változata a Corning karc- és repedésálló védőüvegének.

A VIBE P1 gigantikus, 5000 mAh-es kapacitású akkumulátorral rendelkezik, amely kategóriájában az egyik legnagyobb teljesítményű tápforrás. A gyors működés érdekében a VIBE P1-et egy 1,5 GHz-es, 64 bites, nyolcmagos Qualcomm Snapdragon 615 processzorral szerelték fel az egyszerre több alkalmazást futtató, neten böngésző és videókat streamelő felhasználók számára. A gyors és megszakítás nélküli böngészés biztosítására az okostelefon wifi Boost funkciója 5G wifi támogatást nyújt a nagyobb sebesség és hatótávolság érdekében. A VIBE P1 számos, az NFC technológiát alkalmazó okos készülékkel párosítható, a headsetektől és kamerákon át az okostelevíziókig. Emellett a home gombba épített ujjlenyomat olvasóval feloldható a lezárt képernyő, minden korábbinál nagyobb kényelmet és biztonságot nyújtva a készülék és a felhasználó adatai számára.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Hetvenöt éves a színes televíziózás

sze szept 9 , 2015
Jubilál a színes televíziózás: 75 éve, 1940. szeptember 4-én továbbítottak először elektronikus eszközökkel színes televíziós képet a CBS stúdiójából. A színes televízió első úttörője, Otto von Bronk német fizikus 1902-ban kapott szabadalmat. Vlagyimir Kozma Zvorikin orosz fizikus 1925-ben katódsugárcsővel működő, mozgó alkatrész nélküli színestévé-rendszert tervezett, a továbbítandó képet a piros, […]
monitor

És még ez is...