A Tata 300 új munkahelyet hoz létre Budapesten


A Tata Consultancy Services (TCS) üzleti szolgáltató vállalat háromszáz új munkahelyet hoz létre budapesti globális szolgáltatóközpontjában – jelentette be Prabal Datta, a TCS magyarországi igazgatója és Szabó László, a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) államtitkára. A Tata budapesti központjából 34 nyelven nyújtanak egyebek mellett üzleti megoldásokat, tanácsadási, informatikai szolgáltatásokat a világ minden részébe. A TCS igazgatója kiemelte: a magyarországi szolgáltatóközpont néhány tucat mérnökkel indult 2001-ben, mára pedig már 1300 magasan képzett, több nyelven beszélő mérnököt, közgazdászt, informatikust, fejlesztőt foglalkoztat.

A nyilvánosan hozzáférhető cégadatok szerint a TCS Magyarországi Fióktelepe a 2014. március 31-ig tartó üzleti évben 8,7 milliárd forint értékesítési árbevételt ért el, az előző évi 7,9 milliárd forint után. A cég adózott eredménye ugyanebben az időszakban 124,9 millió forint volt, az egy évvel korábbi 154,2 millió forint után.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

A Samsung és az Oculus bemutatta a Gear VR első fogyasztói változatát

hét szept 28 , 2015
ShareTweetPinShareA Samsung Electronics bejelentette az első fogyasztók számára készült Gear VR eszközét. A Gear VR legújabb verziója még több okostelefonnal kompatibilis, beleértve a Galaxy Note 5, Galaxy S6 edge+, S6 és S6 edge modelleket. A készülékek Super AMOLED kijelzője biztosítja az élénk színeket, tiszta megjelenítést és a teljesítményt, amely nélkülözhetetlen […]
ZX-81

És még ez is...