Kelet-magyarországiaknak nem ajánljuk az új Coolpad MAX okostelefont

Coolpad-MAXHamarosan Magyarországon is kapható lesz a világegyetem legbiztonságosabb okostelefonja, a Coolpad MAX. A készülék Magyarországra limitált darabszámban érkezik június végén, mindössze ötven “szerencsés” vásárolhatja meg. A telefon a repülőgépeknél is használt keménységű eloxált gyöngy fúvású alumínium burkolatot kapott, a mérete 152×75,5×7,6 mm. A prémium kialakítást a 2.5D hajlított Gorilla glass 4 kijelző – speciális bevonat védi az ujjnyomoktól -, illetve a telefon hátlapján elhelyezkedő szupergyors ujjlenyomat olvasó teszi teljessé.

A Coolpad MAX 64GB belső memóriával rendelkezik – ami tovább bővíthető microSD kártyával. A készülék octa-core Qualcomm Snapdragon 617 MSM8952 processzorral és 4GB RAM memóriával, 2800 mAh Li-ion akkumulátorral rendelkezik. A készülék a 800 Mhz-es frekvenciáját nem kezeli, így egyes kelet-magyarországi településeken előfordulhat, hogy a 4G LTE szolgáltatás nem lesz elérhető. A készülék 5.1 Android (Lollipop) verzióval és Cool User Interface 8.0-val érkezik.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Ambiciózus tervet szellőztetett meg a Huawei

ked jún 7 , 2016
Az Apple és a Samsung megelőzésével és 25 százalék feletti piaci részesedés megszerzésével öt év alatt világelső kíván lenni a Huawei az okostelefon piacon – jelentette be pénteken egy hongkongi konferencián a Huawei fogyasztói elektronikai üzletágának az igazgatója – írja a Wall Street Journal. “Világelsők akarunk lenni az okostelefon piacon. […]