Az év üzletfejlesztése díjat nyerte el az Invitel

Javorniczky-Aron-InvitelIdén elsőként hirdették meg „Az év üzletfejlesztése” című pályázatot, amelyre 2014 szeptembere és 2015 júliusa között megvalósult üzletfejlesztési projektekkel lehetett nevezni. Első alkalommal a díjat az Invitel Zrt. pályázata érdemelte ki, amely a társaság elmúlt időszakban lezajlott ICT szervezetfejlesztési és folyamat-standardizálási programját mutatta be. Az Invitel pályázata a társaságnál 2014. szeptember és 2015. május között lezajlott átfogó szervezet-, folyamat- és rendszerfejlesztési programot mutatta be, amelynek kiemelt célja volt a vállalat további dinamikus fejlődésének biztosítása annak érdekében, hogy a folyamatosan változó ügyféligényekre továbbra is komplett, személyre szabott üzleti ICT-megoldásokat nyújthasson.

„Az év üzletfejlesztése 2015” díj fontos elismerés számunkra, visszaigazolása annak, hogy a 2012-ben újrafogalmazott üzleti stratégia vállalatunk jövője, fejlődése szempontjából is meghatározó lépésnek bizonyult. Mára az infokommunikáció teljes spektrumában korszerű, hatékony megoldásokat nyújthatunk ügyfeleinknek a különböző felhő alapú megoldásoktól a teljes vállalati it-kiszervezésen át az egyénre szabott rendszerintegrációs feladatokig” – fogalmazott Javorniczky Áron, az Invitel vállalati és nagykereskedelmi vezérigazgató-helyettese.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A Huawei Watch már kapható a szerencsésebb országokban

szo szept 5 , 2015
A Huawei Fogyasztói Üzletága bejelentette, hogy a vállalat első okosórája, a Huawei Watch már ebben a hónapban kapható lesz Nyugat-Európában Németországban, Franciaországban, Spanyolországban és Olaszországban, 399 és 699 euro közötti ajánlott fogyasztói áron, a különböző típusok függvényében (A termék hazai ajánlott fogyasztói ára illeszkedni fog az európaihoz). A Huawei Watch […]
Huawei

Friss, ropogós