Egyre okosabb a D-Link, ezért irányt vált

routerAz eddig vezetékes és wifi hálózati eszközeiről ismert D-Link egy teljes otthoni megoldáscsomaggal lép be az okos otthonok piacára. A mydlinkHome termékcsalád és az ezek vezérlését mobilkészülékről biztosító ingyenes mydlink Home alkalmazás lehetővé teszi otthonunk megfigyelését és alapvető automatizálását jelentős beruházás és speciális szaktudás nélkül is. A mydlinkHome termékcsalád a Smart Plug intelligens konnektorral, az ennek mozgás alapú vezérlését biztosító wifi mozgásérzékelővel és két nagyfelbontású kamerával indul. A termékcsalád minden egyes tagja akár külön-külön is vezérelhető okostelefonról, tabletről – így ellenőrizhető, nem maradt-e bekapcsolva a vasaló vagy a sütő, ha pedig mégis, azt akár munkahelyről is lekapcsolható.

Az egyes termék azonban akkor állnak össze igazi otthon automatizálási rendszerre, ha a mydlink Home alkalmazással összekapcsoljuk azokat: néhány érintéssel szabályokat hozhatunk létre, mikor kapcsolódjon fel vagy le a lámpa, mikor küldjön a rendszer értesítést mobilkészülékünkre vagy éppen mikor induljon el a kamerán a rögzítés. Mindez egy letisztult, ikonos felületen, bárki számára pillanatok alatt elsajátítható módon. “A D-Link nemcsak egy új termékcsaládot mutat be most, hanem a piaci igényeknek megfelelően irányt is vált. A jövő otthonaiban nem külön-külön működő eszközök, hanem egymással együttműködő rendszerek biztosítják a kényelmet és a biztonságot” – mondta Ebinger Norbert, a D-Link Magyarország Képviselet vezetője.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Így érdemes karácsonyi ajándékot vásárolni

hét dec 1 , 2014
A karácsony a szeretetről szól, ennek ellenére az Intel friss felmérése rámutatott arra is, hogy közös vásárlások során sokan idegesek lesznek partnerüktől. A megkérdezett férfiak 76 százalék válaszolta azt, hogy felbosszantja őt partnere vásárlás közben. 38 százalékuk fő indokként a túlságosan elhúzódó bevásárlást jelölték meg, 34 százalék pedig arra panaszkodott, hogy […]
karácsony ünnepe