BringaMánia: hamarosan a Balaton körül is

A McDonald’s a tavaszi biciklis szezonra új funkciókkal bővítette navigációs alkalmazását, a BringaMánia appot.

Mostantól a térképen az is látható, merre tekernek ismerőseink, és egy gyors chateléssel akár spontán közös biciklizést is szervezhetünk velük. Az applikáció május végére a Balaton körüli biciklis útvonalakkal egészül ki, az elkövetkező hónapokban pedig további nagyvárosok is felkerülnek rá. A McDonald’s tavaly szeptemberben indította el BringaMánia alkalmazását, hogy a budapesti és főváros környéki bicikliseknek segítséget nyújtson a navigációhoz.

Az applikáció úgy navigál bennünket az utakon, hogy figyelmünket teljes mértékben a forgalomnak szentelhetjük, hiszen tekerés közben elég csak néha rápillantani a kijelzőre, hogy minden fontos információt megkapjunk. Az induláskor megadott címhez hangjelzésekkel irányít el bennünket, így a kevésbé rutinos biciklisek is magabiztosan manőverezhetnek vele. Az offline is használható térképen egyszerű ujjmozdulatokkal csúszkálhatunk a nézetek között. Az applikáció a tavaszi bringás szezonra fontos új funkciókkal bővült, melyeket már akár az előttünk álló hosszú hétvégén kipróbálhatnak a biciklisek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Sem az eladó, sem a telefon nem volt túl okos

hét ápr 17 , 2017
Egy nagykanizsai férfi 2016. december 7-én használt okos telefont hirdetett meg több mint kilencvenezer forintért az egyik internetes közösségi oldalon. A hirdetésre jelentkező veszprémi diákkal abban állapodott meg, hogy a vevő postai utánvétes küldeményként kapja kézhez a telefont. Az egyezségnek megfelelően a csomag meg is érkezett a veszprémi sértetthez, aki […]
okostelefon

És még ez is...