A bitpénz már a kasszákban van

Barion-Molsoft-fizetesTöbb mint ezer, a NAV működési engedélyével rendelkező pénztárgépbe kerül be a virtuális pénz elfogadásának lehetősége, azaz hamarosan trafikokban és közértekben is fizethetünk Barionnal. A Barion elektronikus fizetési megoldást a MOLSoft Informatika Kft. pénztárgépgyártó ezerkétszáz nagykasszájába és száz kiskasszás rendszerébe integrálják. A megállapodás eredményeképp hamarosan nemzeti dohányboltok, valamint Coop, CBA és Háda üzletek is bitpénz elfogadóvá válhatnak.

„Másfél hónappal ezelőtt keresett meg bennünket a Barion, és mutatta be az e-pénz fizetési lehetőséget. Mivel éppen engedélyeztetés előtt állt az új kasszaszoftverünk, ezért hamar döntés született arról, hogy belevágunk a fejlesztésbe, melyhez minden segítséget és dokumentációt megkaptunk” – mondta Molnár István, a MolSoft ügyvezetője a fejlesztésről. A kasszacég és a Barion működési hátterét biztosító Sense/Net Zrt. programozói villámgyorsan, alig egyetlen nap alatt integrálták az új fizetési megoldást a pc-alapú MolSoft pénztárgépekbe. Az e-pénzes fizetés bevezetéséhez a kereskedőknek nem szükséges új szerződést kötniük. A pénztárgépekben a barionos fizetés elfogadása online bekapcsolható, csak a szoftver frissítésére és egy regisztrációra van szükség hozzá.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Kemény leckét kapott az amerikai kormány személyzeti hivatala

hét júl 13 , 2015
A korábban ismertnél jóval több, összesen 22,1 millió ember adatait lopták el hackerek egy tavalyi támadás során az amerikai kormány személyzeti hivatalától – közölte csütörtökön Washington. A hivatal vezetője pénteken lemondott, a Fehér Ház pedig a kiberbiztonsági reformok felgyorsítását ígérte. Az amerikai kormány egy hónapja még arról számolt be, hogy […]

És még ez is...