Nonprofit: a Magyar Telekom egyre szerethetőbb

Kutas István Magyar TelekomA Magyar Telekom megújította és ismét elérhetővé tette a nonprofit szervezetek számára kínált ajánlatát.

A Magyar Telekom egyedülálló ajánlatot alakított ki nonprofit szervezetek számára működési költségeik csökkentésére annak érdekében, hogy ezúton is támogassa a szervezetek szemléletformáló munkáját, valamint ösztönözze a nonprofit szektor digitalizációját. A Magenta 1 Business/Nonprofit ajánlat vezetékes, internet és hang szolgáltatás mellett mobil hang- és adatforgalmat is magában foglal, mindezt a kedvezményes évben 0 (nulla) forintos havidíjjal. „Úgy gondoljuk, elsősorban digitális szolgáltatásainkkal és szakértelmünkkel tudjuk segíteni környezetünket, melyek fontosságára és szükségességére a járványhelyzet is rámutatott. Az ajánlattal egyszeri adomány helyett olyan hatékony és a fenntartható működéshez, növekedéshez elengedhetetlen támogatást adunk nonprofit szervezeteknek, melynek megkönnyítik számukra a kommunikációt és a digitális fejlődést” – erősítette meg az ajánlat célját Kutas István, a Magyar Telekom vállalati kommunikációs igazgatója.

A kedvezményes csomagra minden olyan magyarországi székhelyű alapítvány és egyesület, hátrányos helyzetű csoportokat támogató szövetség, valamint közhasznú nonprofit gazdasági társaság pályázhat szeptember 25-ig, amely az alapszabályának, illetve a létesítő okiratának megfelelő tevékenységet ténylegesen folytatja. Az ajánlatot maximum 75 sikeresen pályázó nonprofit szervezet veheti igénybe, akik egy éven át jogosultak az ajánlatban foglalt szolgáltatások kedvezményes használatára. A nyerteseket a Magyar Telekom Csoport adományozási bizottsága választja ki.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

A Morgan Stanley korán bevonná a lányokat

szo szept 12 , 2020
A Morgan Stanley budapesti irodája és a Nők a Tudományban Egyesület (NATE) immár harmadszor hirdeti meg középiskolás lányok számára indított oktatási programját, amelynek során a résztvevők elmélyíthetik matematikai tudásukat, és elsajátíthatják a kódolás rejtelmeit egy alapszintű programozási nyelvben. Az előző tanévben húsz lány vett részt a Smartiz foglalkozásain – kezdetben […]
Mátyás-Kollár Gabriella, a Morgan Stanley budapesti technológiai divíziójának operációs igazgatója

És még ez is...