Androidos mobilok és okostévék arattak az Extreme Digital Black Friday-én

fekete-pentekAz okostelefonok közül a Samsung, a Honor és a Huawei készülékeket keresték a leginkább, a porszívók közül a Bosch termékei voltak a legkelendőbbek az Extreme Digital fekete péntekén. Az akciós árú tévék közül az okostelevíziók fogytak a legjobban, a vásárlók 80 százaléka választott appok futtatására is alkalmas modellt. Míg egy átlagos napon egy vásárló öt és fél percet tölt a www.edigital.hu webáruházban, a múlt heti Black Friday akciós kínálatában az érdeklődők ennél jóval hosszabban, átlagosan nyolc percen át válogattak – egy időben akár 150 ezren is a honlapon.

„A Black Friday nem számít szokványos akciós kampánynak, az év legintenzívebb online értékesítési napján még az internetes vásárlóknak is ki kell lépniük a komfortzónájukból, és a lehető leggyorsabban kiválasztani a termékeket, hogy ne maradjanak le a legjobb árakról. Jól jelzi a fekete péntek dinamikáját, hogy bár a féláron elérhető Xbox 360 konzolból 400 darab volt raktáron, mégis ez a termék fogyott el a leggyorsabban” – nyilatkozta Várkonyi Balázs, az Extreme Digital ügyvezetője.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Jubilál a GIMP

sze dec 2 , 2015
A napokban volt húsz éve, hogy Spencer Kimball és Peter Mattis a Berkeley Kalifornia Egyetem egyik diákkörében belekezdtek a mára már-már legendává váló képszerkesztő program megírásába. A GIMP (GNU Image Manipulation Program) a Photoshop mintájára készült és bár a fejlesztők hangsúlyozták, hogy a képszerkesztő programjukat nem a Photoshop ellenfelének tervezték, a GIMP […]

És még ez is...