A SkyShowtime Kai Finkével erősít

Kai Finke, SkyShowtime tartalomért felelős igazgatójaMonty Sarhan, a SkyShowtime vezérigazgatója bejelentette, hogy a Netflix korábbi vezetőjét, Kai Finkét nevezték ki tartalomért felelős igazgatónak.

Sarhan közvetlen munkatársaként Finke Amsterdamból fogja vezetni a tartalomért felelős csapatot. Ebben az új pozícióban a csapat feladatkörét fogja felügyelni, miután a SkyShowtime idén megkezdte a saját gyártású tartalmak sugárzását. Finke a műsorstratégiáért, a SkyShowtime saját gyártású, valamint a partner stúdiók kiváló minőségű szórakoztató tartalmaiért, a műsortervezésért és az akvizíciókért lesz felelős.

Finke a Netflixtől érkezik a SkyShowtime-hoz, ahol az EMEA-országok egyik munkatársa volt, és számos európai piacon dolgozott tartalomért felelős igazgatóként. Több mint húsz éve dolgozik a gyártás, a nemzetközi forgalmazás és az akvizíciók területén, többek között a müncheni székhelyű Telepool-nál és a Vodafone-nál. Jó kapcsolatokkal rendelkezik vezető alkotókkal, producerekkel, forgalmazókkal és az iparági szereplőkkel Európa-szerte, és tapasztalt a helyi nyelvű szórakoztató műsorok terjesztésében a SkyShowtime és a világ egyéb piacain.

Idén a SkyShowtime tíz saját gyártású tartalmat mutat be, köztük a Bosé, a Codename: Annika, a Fleeting Lies, a Poker Face, a The Invisible Ladies, a The Winner és a Warszawianka sorozatokat. Kai feladatainak fontos része lesz, hogy erre a sikerre építve olyan új projekteket és felvásárlásokat valósítson meg, amelyek a SkyShowtime piacain a helyi közönség számára vonzók. Feladatköre kiterjed a SkyShowtime részvényeseivel, valamint a vállalat vezetőivel való szoros együttműködésre is, az előfizetők megszerzésének, elkötelezettségének és megtartásának optimalizálása érdekében.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Kedvez a feltöltőkártyás előfizetőinek a Vodafone

ked szept 12 , 2023
Megtartaná feltöltőkártyás előfizetőit a Vodafone: augusztus elejétől már  elérhető az új feltöltőkártyás díjcsomag, a TUTI100+. Augusztus elejétől a TUTI100+ feltöltőkártyás díjcsomagban a kártya aktiválását követően az előfizetők díjmentes egy gigabájt kiinduló adatkeretet, valamint száz lebeszélhető percet kapnak, amelyet harminc napig használhatnak fel. A díjmentes szolgáltatásoknak köszönhetően feltöltés nélkül is kapcsolatban […]
Vodafone eSIM

És még ez is...