Kedvez a feltöltőkártyás előfizetőinek a Vodafone

Vodafone eSIMMegtartaná feltöltőkártyás előfizetőit a Vodafone: augusztus elejétől már  elérhető az új feltöltőkártyás díjcsomag, a TUTI100+.

Augusztus elejétől a TUTI100+ feltöltőkártyás díjcsomagban a kártya aktiválását követően az előfizetők díjmentes egy gigabájt kiinduló adatkeretet, valamint száz lebeszélhető percet kapnak, amelyet harminc napig használhatnak fel. A díjmentes szolgáltatásoknak köszönhetően feltöltés nélkül is kapcsolatban tudnak maradni az előfizetőik. Az új díjcsomaggal az aktiválást követően azonnal, feltöltés nélkül lehet hívást indítani vagy internetezni, ugyanis a szolgáltató díjmentes kiinduló keretet biztosít.

A TUTI Hétfő opció feltétele kedvezően változik. A díjmentesen lebeszélhető hatvan perc hétfőnként már minden TUTI100+ felhasználónak automatikusan elérhető. A kedvezmény igénybevételéhez már nem szükséges hetente aktiválni a szolgáltatást, a díjmentes időszak minden hétfőn 12.00 és 13.00 óra között automatikusan elérhetővé válik minden TUTI100+ ügyfél számára, normál díjas belföldi és EU roaming hívás esetén. A feltöltőkártyás piacon jelenleg teljesen egyedülálló újítás, hogy a kártya használhatóságának meghosszabbításához elegendő lesz az éves adategyeztetést elvégezni, az egyenleg feltöltése nem lesz feltétel. A díjcsomagot igénybe vevő ügyfelek 19 forint/perc áron telefonálhatnak, illetve 25 forint/sms áron küldhetnek üzeneteket – mindkét ár érvényes az összes hazai hálózatra.

A kártya feltöltés nélkül is érvényes marad

Szeptember 15-től a Vodafone Magyarország – a jogszabályban előírt feltételek szerint – mindenki számára díjmentesen biztosítja a hozzáférés lehetőségét az alapszintű telekommunikációs szolgáltatáshoz: a kártya ugyanis feltöltés nélkül, az éves adategyeztetést elvégezve is érvényes marad. Emellett a szolgáltató díjmentes opciókat is biztosít – a hétfőnként 12.00 és 13.00 között életbe lépő, díjmentes hatvan percet, illetve a szintén díjmentes havi száz megabájt adatot –, így az ügyfelek nem csak hívásfogadásra tudják használni a feltöltőkártyás szolgáltatásukat. Hasonlóképpen könnyebbséget hoz az ügyfeleknek, hogy a feltöltőkártyák felhasználási idejét a feltöltés időpontja a továbbiakban nem korlátozza. Már nem szükséges legalább 365 naponként feltölteni az egyenleget, hogy a kártya érvényes maradjon. Az éves adategyeztetés elvégzésére a jogszabályi kötelezettség miatt azonban továbbra is szükség lesz.

Mester Hajnalka, a Vodafone Magyarország Megbízott lakossági üzletág igazgatója„Meggyőződésünk, hogy a mobilinternet és a hívásindítás lehetősége a kommunikáció alapvető eszközei, ezért elengedhetetlen, hogy ezekhez a szolgáltatásokhoz pénztárcától függetlenül minél többen hozzáférjenek. Az újításokkal célunk, hogy a lehető legalacsonyabb költség mellett korszerű és versenyképes konstrukciót nyújtsunk kártyás ügyfeleink számára is. Bízunk benne, hogy a TUTI100+ díjcsomag elődjéhez hasonló népszerűségre tesz szert és a feltöltőkártyás ügyfeleink kedvence lesz” – mondta Mester Hajnalka, a Vodafone Magyarország Megbízott lakossági üzletág igazgatója.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Majdnem minden, amit az e-könyv olvasókról tudni érdemes

ked szept 12 , 2023
Néhány éve még prémiumnak számított, ma viszont már zömével háttérvilágítással szerelt, esti olvasást is lámpafény nélkül lehetővé tevő e-könyv-olvasókat vesznek a legtöbben. Fogyasztói szempontból az e-könyv-olvasó egy rendkívül hálás termék: az e-papír képernyővel szerelt kütyük kompakt méretűek, könnyűek, rengeteg olvasnivaló elfér rajtuk, sokkal kevésbé bántják a szemet mint az okostelefonok […]
PocketBook Viva

És még ez is...