A Huawei és az Omlet összefogott a személyes adatok védelmére

androidA Huawei és az Omlet, a Stanford Egyetem egy nyitott közösségi rendszer megteremtésének céljából létrehozott spin-off vállalata bejelentették partnerségüket. A partnerség keretében a Huawei gyárilag installálja Androidos készülékeire az Omlet nyitott közösségi platformját a jövőben, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy barátaikkal anélkül chateljenek és osszanak meg fotókat, hogy a feltöltött adatok tulajdonjogát elveszítenék.

A felhasználók személyes adatainak védelmében minden fotó és adat a valós időben működő Omlet alkalmazásával kerül megosztásra. Így az adatok teljes mértékben a felhasználó ellenőrzése alatt állnak – az Omlet lehetővé teszi számára, hogy eldöntse, hol szeretné tárolni az adatait olyan szolgáltatások használatával, mint a Box, a Dropbox vagy a Baidu Cloud.

Az Omlet egyik funkciója a Share-First: segítségével a felhasználók a készülék feloldása nélkül fényképezhetnek és oszthatják meg a fotókat. Ez a mobilon leggyorsabb módja a fénykép készítésének és megosztásának. A címzettek ugyanakkor szintén a készülék feloldása nélkül tudják megtekinteni és elmenteni a képeket. Az Omlet egy másik funkciója a „Theme Share”. Ez ideális azon Huawei felhasználók számára, akik szeretnék különböző témák letöltésével egyénivé formálni készüléküket. A „Theme Share” segítségével könnyűvé válik majd a témák megosztása is a barátokkal.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Tizen oprendszer a Samsung különleges SUHD készülékében

csü jan 15 , 2015
ShareTweetPinShareA Samsung bejelentette új, SUHD televízióit. A gyártó szerint az újdonságot nemcsak a lenyűgöző kontraszt, az óriási fényerő és a látványos színek, hanem az ívelt forma nyújtotta páratlan vizuális élmény, valamint a Tizen operációs rendszer révén még könnyebben elérhető Smart TV funkciók jelentik. „Az innovációs törekvéseink során folyamatosan feszegetjük az […]
televízió

És még ez is...