Ipar 4.0 az Agrokémia Sellye Zrt.-nél

Több mint félmilliárd forintos beruházással bővíti kapacitását a Dél-Baranyában működő, növényvédő szereket gyártó Agrokémia Sellye Zrt. – közölte a társaság. Az új, a tervek szerint 2019 tavaszára elkészülő, csaknem 900 négyzetméteres üzemrész építését 322 millió forinttal támogatják az Unió polgárai – ismertette közleményében az 1964-ben ipari szövetkezetként alapított, 1992 óta zártkörű részvénytársaságként működő, jelenleg magyar-orosz-ukrán tulajdonú cég. A közlemény szerint a cég új – az Ipar 4.0 gyártásirányítási rendszernek megfelelő – informatikai rendszert is bevezet. Az új üzem működtetéséhez a dolgozói létszámot öt-tíz fővel tervezik bővíteni.

A közlemény szerint az Agrokémia Sellye Zrt. tavaly 3,4 milliárd forint árbevételt ért el a 2016-os 2,1 milliárd forint után. A társaság adózott eredménye 2017-ben 688 millió forint volt, szemben az előző évi 381 millió forinttal.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Így vernek át a trükkös csalók VI.

szo jún 23 , 2018
A Telenor összegyűjtötte a magyar mobilhasználókat érintő leggyakoribb csalástípusokat, és az ellenük való védekezési lehetőségeket. 6. csalástípus: Az internetes adathalászok „kamuszámlákat”, elmaradt fizetésre, késedelmi díj befizetésére szóló felszólítást is szoktak küldeni e-mailben. Arra számítanak, hogy a címzett rutinszerűen befizeti a számlán szereplő összeget. Megoldás: mindig meg kell nézni, hogy milyen […]
számla

És még ez is...