A Sandberg segít a gyorsan lemerülő okostelefonokon

Sandberg Mag Wireless Powerbank 10000A Sandberg bemutatta legújabb vezeték nélküli powerbankját.

A Sandberg Mag Wireless Powerbank 10000 annyira okos, hogy már majdnem intelligens. A powerbank számos töltési funkcióval rendelkezik. A Qi-kompatibilis okostelefonokat teljes mértékben vezeték nélkül töltheted úgy, hogy a telefont a powerbank tetején található töltőállomásra helyezed. A töltőállomás mágneses, ezért a MagSafe támogatással rendelkező iPhone készülékeket pofon egyszerűen lehet feltölteni. A 10000 mAh kapacitással akár négyszer is feltölthető az 2500 mAh-val rendelkező okostelefonok.

A csodás kis energiatároló akár álló, akár fekvő helyzetben is használható… mindeközben a felhasználó is fekhet, állhat, ülhet, vagy tetszés szerinti pozíciót vehet fel. Hihetetlen, de a powerbanknak egy USB-C porttal is rendelkezik. Ez a gyorstöltéshez egészen 22,5 wattig használható. Nincs vége a csodáknak, a szerkentyű egy 10 wattos USB-A porttal is fel lett szerelve. A vezetékes és vezeték nélküli töltésnek köszönhetően egyidejűleg akár több eszközt is feltölthető. Az akkumulátor állapotát egy kis LCD kijelző mutatja, így mindig tudható, mennyi energia maradt még a készülékben.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

CEOI: Most sem sikerült aranyérmet nyerni

ked aug 22 , 2023
A négytagú magyar csapat két ezüstérmet szerzett a Közép-európai Informatikai Diákolimpián (CEOI), a németországi Magdeburgban. Az informatikai versenyen a közép-európai régió és a vendégországok mintegy ötven diákja mérte össze tudását „fejlett algoritmikus gondolkodással megoldható feladatokban”. Magyarország mellett Horvátország, a Cseh Köztársaság, Németország, Lengyelország, Románia, Szlovákia, Szlovénia, illetve három vendégország, Izrael, […]
CEOI-2023: Erdősné Németh Ágnes csapatvezető, Tarján Bernát, Fülöp Máté, Czanik Pál, Molnár István Ádám, Jonas Danken a német guide, és Bende Imre csapatvezető-helyettes.

És még ez is...